Adina Gheorghe, Marketing Manager BURDA ROMANIA, ne informeaza ca revista CASA LUX va fi prezenta in cadrul conferintei DESIGN IS PURE LUST, ce se va desfasura in zilele de 17 si 18 septembrie la Romexpo, in cadrul targului de mobila BIFE-SIM. Tema abordata si sustinuta de CASA LUX este "Rolul formator si mediator al revistei de design".
Mariana Nicolae, redactor-sef adjunct Casa Lux va sustine in data de 17 septembrie de la ora 14:30, in cadrul conferintei DESIGN IS PURE LUST, tema "Rolul formator si mediator al revistei de design". Casa Lux este prima revista de amenajari din Romania, lansata pe piata publicatiilor in 1994, an din care apare lunar, fara intrerupere, in format glossy.
"Exista un concept artistic, un stil grafic si un anumit tip de abordare jurnalistica, toate, impreuna, fac din Casa Lux - o revista dorita. Este o lectura instructiva, placuta, un element necesar pentru ceea ce indeobste numim "loisir"", spune Mariana Nicolae redactor-sef adjunct CASA LUX
Casa Lux este in acest moment cea mai cunoscuta si apreciata revista de profil datorita continutului editorial bogat in informatie si conditiilor grafice policromatice exceptionale.
Casa Lux prezinta luna de luna creatii ale arhitectilor si designerilor romani, asumandu-si rolul de a promova calitatea in lucrarile de amenajare a locuintelor private. Continutul revistei a evoluat odata cu evolutia intregii piete a amenajarilor din Romania, reusind cu succes sa fie fidela acesteia. Cititorii revistei Casa Lux pot gasi prezentari ale resedintelor de lux din Romania, case din strainatate, cele mai noi tendinte in amenajari si finisari interioare si exterioare, constructii si materiale de constructii, dotari, mobilier, accesorii, sisteme de incalzire si climatizare, proiecte de arhitectura, solutii de amenajare 3D, precum si articole de consiliere de credite si imobiliare. In toate aceste domenii, revista Casa Lux este vehicolul ideal pentru informatia publicitara.
Conferinta DESIGN IS PURE LUST aduce o paleta remarcabila de personalitati ale industriei pentru a prezenta subiecte provocatoare. Prin temele selectate conferinta aduce in atentia tuturor specialistilor perspective valoroase si puncte de discutie despre subiectele si tendintele industriei.
Astfel, arhitecti, designeri, studenti, tineri sau deja specialisti, sunt asteptati in cadrul conferintei Design is pure lust pentru un eveniment ce va facilita schimbul de experienta si va contribui la cresterea nivelului educational si informational in zona designului de mobilier.
Organizat de ROMEXPO S.A. in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania si Euroexpo Trade Fairs, targul de mobila BIFE-SIM se va desfasura in perioada 17-21 septembrie la ROMEXPO. Evenimentul reuneste si promoveaza oferte si tendinte de pe piata de profil. Manifestarea creeaza pentru retaileri, designeri, decoratori si arhitecti ocazia de a cunoaste si achizitiona ultimele produse, de a descoperi tendintele industriei si de a stabili contacte de afaceri.