AmosNews: S-a lansat Apollo Residence Berceni 2

Sudrezidential.ro, principalul promoter imobiliar al Zonei de Sud anunta lansarea unuia dintre cele mai bine concepute proiecte imobiliare ce poarta numele de Apollo Residence Berceni 2.
Locatia aleasa : in imediata apropiere a statiei de metrou Dimitrie Leonida (langa Apollo Residence 1)
Confortabil si cu o excelenta functionalitate generala noul Apollo Residence Berceni 2 uimeste inca de la prima intalnire, dezvaluindu-si pe parcurs adevaratele puncte forte care va vor incanta pe masura ce le veti descoperi.
Aerisit si foarte bine pozitionat, ansamblul dispune de numeroase spatii verzi si locuri de joaca completatate cu spatii de relaxare si alei ce inconjoara interiorul complexului ca intr-o oaza de verdeata in care te simti cu adevarat acasa .
Spatii comerciale parterul blocul 1 si 2 , spatii verzi, zone de relaxare, gradini amenajate, parcari delimitate, locuri de joaca pentru copii, acces securizat, locuri parcare vizitatori, paza si monitorizare video permanenta.
Ansamblul este compus din 9 blocuri cu un regim de inaltime redus (Parter+ 3 Etaje+ etaj mansardat +Mansarda) ce au fiecare in componenta sa cate 21 unitati locative, de la garsoniere duble decomandate cu suprafete variate, apartamente cu 2 camere spatioase cu suprafete generoase, pana la apartamente cu 3 camere cu o suprafata utila ce variaza intre 89 mp, 96 mp si 103 mp, cu metiunea ca apartamentele de la mansarda de 3 camere sunt in sistem duplex( scara interioara).
In total, sunt diponibile spre vanzare 200 unitati locative cu preturi excelente, gandite sa ofere viitorilor clienti tot confortul necesar dar si o ingenioasa compartimentare interioara care poate fi la cerere regandita, dupa propriul gust.
Amplasamentul excelent al ansamblului, apropierea de Metrou Dimitrie Leonida, accesul rapid catre centrul Capitalei, compartimentarea ingenioasa, nivelul ridicat de finisare, gradul foarte bun de confort si intimitate, spatiile mari si foarte bine luminate, posibilitatea de a personaliza interiorul, amenajarea spatiilor verzi exterioare si delimitarea lor, crearea de locuri de relaxare si de joaca, parcarile incluse in pret si preturile conforme calitatii precum si experienta castigata in timp cu ansamblurile precedente, finalizate cu succes, sunt motive intemeiate sa credem ca si Apollo Residence Berceni 2 se va ridica la nivelul asteptarilor clientilor nostri si va avea parte de aceleasi aprecieri excelente din partea celor care au achizitionat deja o locuinta.