click.ro - Teo: 'Raduleasca isi da aere de doamna'
Dupa jignirile Mihaelei Radulescu, Teo Trandafir a reactionat dur

Cuvinte grele si replici acide. Asa au comunicat saptamana trecuta doua dintre cele mai indragite vedete tv de la noi: Teo si Mihaela Radulescu. Aceasta din urma a inceput "razboiul" marti, cand a publicat pe blogul personal despre compromisurile pe care Teo le-a facut pentru celebritate. In weekend, Teo a ripostat: "Nu mai tine minte cand vindea ziare in piata".
De cand nu mai are un job zilnic in televiziune, Mihaela Radulescu (43 de ani) este foarte activa in mediul virtual. Cand se trezeste, cand mananca sau pur si simplu cand are o idee, fosta prezentatoare a emisiunii "Duminica in familie" publica imediat ce-i trece prin cap, la adresa http://22foryou.co/mihaela. Asa a facut si martea trecuta, cand si-a adus aminte despre un editorial de-al sau, publicat initial in urma cu vreo cinci ani, pe care l-a readus in atentia fanilor.
Acel material continea si o referire destul de acida la o colega de breasla, Teo Trandafir (45 de ani): "Ma uit cat de putini am ramas, de fapt, in televiziune. S-au aglomerat culoarele si ecranele de fete sirete, inexpresive, de limbi incurcate in acordul predicatului cu subiectul si al subiectului cu ei insisi. Cu multi dintre ei mi-e jena ca sunt 'colega'... Am tot asteptat sa se intoarca Teo. Mi-am amintit cate furtuni si patimi a starnit, procedand exact invers decat Tuca - s-a manelizat si a dezamagit un public care-i admira inteligenta. A cucerit in schimb un public care nu-i intelegea glumele destepte, dar ii aprecia invitatii agramati. Cu Teo am ras mult, pe Teo am indragit-o neconditionat, dar lupta pentru nenorocitul de rating a pierdut-o".
Desi, contactata de Click!, Teo nu a dorit sa comenteze aceste vorbe grele, in acest weekend vedeta PRO TV a luat pozitie si i-a dat replica Mihaelei Radulescu. "'Ea nu mai tine minte vremurile cand vindea ziare-n piata, ca stie naibii toata lumea, degeaba-si da acuma aere de doamna de Montparnasse!'. Desi cucoana acum e chiar o doamna de Montparnasse, sa ne-ntelegem. A evoluat, s-a cizelat, s-a aranjat, iar s-a aranjat, iar si iar. Si totusi, undeva, cineva stie de ziare, de piata, de Vatra Luminoasa ascunsa acuma intr-o franceza acceptabila, in dosul unui parfum scump, care da bine pe piele. Asa si cu noi, care-am fost pe la televizoare. Pe la multe, ca stiti cum e, am trait si-am mancat o paine cum ne-am priceput, in ideea ca ne putem face si utili celor care ne privesc. Fiecare si-a croit calea cum a stiut, cum a putut, in functie de vremurile pe care le-a prins... de cum i-a dat Dumnezeu talia si sanul".

Mihaela Radulescu
S-a nascut la 3 august 1969, la Piatra Neamt, cu numele Tiganu.
A fost casatorita de trei ori (cu Radulescu, Stefan Banica si cu Elan Schwartzenberg) si acum este intr-o relatie cu Dani Otil ("Neatza cu Razvan si Dani").
Are un baiat - Ayan (9 ani), din ultimul mariaj.
A debutat in tv in 1994, la Tele 7abc.
A colaborat si cu ¬posturile tv B1 si
PRO TV, dar s-a consacrat la Antena 1, cu emisiunea "Duminica in familie", pe care a si realizat-o.

Teo Trandafir
S-a nascut la 2 iunie 1968, in Pitesti.
A fost casatorita de doua ori. Primul mariaj a durat sapte ani (1990-1997), al doilea - cu fostul rugbyst Constantin ¬Iosef - doar sase luni.
Are o fetita infiata, Maia.
A debutat in tv tot la postul Tele 7abc, cu Mircea Badea, la matinal. A continuat emisiunea cu acesta si la Antena 1.
Emisiunea care i-a purtat numele si a fost difuzata ani la rand la PRO TV a consacrat-o.
Anul trecut a debutat ca actrita in serialul "Pariu cu viata" (PRO TV).