Joi, 2 Mai, de la ora 23:30, Utv & Cub Media Pictures lanseaza cea mai noua emisiune de clubbing din Romania: ‘SYNDICATE OF PARTY’.
Syndicate of Party intra in backstage, te aseaza pe canapeaua de la VIP, iti aduce vedetele invitate la masa ta si iti povesteste tot ce vrei sa stii despre viata de noapte. Punem distractia din cluburi la tine in sufragerie!
Show-ul se vede doar pe Utv si il are ca protagonist pe Andrei Dumitriu, pe care il stii cu siguranta din prezentarile de moda pentru designeri cunoscuti, pe marile catwalk-uri, din reclamele unor brand-uri de renume, sau de pe scena evenimentelor din toata tara.
Syndicate of Party intinde un covor rosu de la club la party-people si inapoi. E locul unde se nasc trend-uri, e locul unde iti gasesti vedetele preferate, e locul unde poti sa faci parte din conceptul de "high profile nigh entertainment".
Intra si tu acum in Syndicate of Party. It’s your time to shine!
http://youtu.be/8oEOPYgzkvM
Facebook Syndicate of Party
www.facebook.com/syndicateparty
Facebook Utv
www.facebook.com/utvromania
UTV s-a lansat in aprilie 2005 ca prima televiziune interactiva din Romania si continua sa fie cel mai indraznet post romanesc de muzica.
Utv este inspirational, vorbeste despre diversitate, despre preferintele si stilul de viata al tinerilor, despre depasirea limitelor si mai ales despre libertatea de a-ti alege ce-ti doresti sa devii!
It’s all about U!