timesnewroman.ro (Doamne ocoleste-i pe romani) : Dieta "Jurnalul National": te angajezi la ei si in cateva luni slabesti pana la 20 de kg

Nutritionistii sunt in extaz, dupa ce cercetatorii de la Jurnalul National au brevetat o dieta fenomen, care te poate ajuta sa slabesti si 20 de kilograme in cateva luni. Mai mult, spre deosebire de oricare alte diete, cea a Jurnalului National ii ajuta sa slabeasca si pe membrii familiei, nu doar pe cel care este angajat la ziarul condus de Marius Tuca.
"Este uimitor, nu-mi vine sa cred! Daca mi-ar fi spus cineva acum 3 luni, cand m-am angajat la Jurnalul National, ca o sa slabesc 15 kilograme, i-as fi ras in fata. Acum, insa, nu-mi mai vine sa rad. Mai rad doar cand mai face un coleg vreo gluma si spune ca a intrat salariul de acum 3 luni pe card", a povestit un angajat Jurnalul National.
Nutritionistii avertizeaza insa ca dieta "Jurnalul National" poate afecta iremediabil metabolismul daca este tinuta o perioada indelungata de timp. "Nu fortati nota, dupa 3 luni e indicat sa renuntati si sa va gasiti un loc de munca unde salariul se plateste la timp. Viata este mai importanta decat kilogramele", avertizeaza acestia.