Tiberiu Lovin a publicat pe wwww.reportervirtual.ro un articol despre conflictul de munca de la Jurnalul National, unde angajatii nu si-au luat salariile de 3-4 luni. Opinia lui Lovin este ca vinovat este Marius Tuca, directorul ziarului, care s-a ambitionat sa nu inchida publicatia in decembrie 2012, asa cum i-a spus atunci patronatul. Puteti citi in continuare opiniile pro si contra ale unor cititori fata de acuzatia lui Tiberiu Lovin.

• Roxani : Trista poveste. Nu a lui Tuca prea/bogatul/nesimtitul/ajunsul...ci a angajatilor.
• ROYCE: Ce usor este sa jignesti lumea si sa nu vii deloc cu argumente pertinente.
• rad_de_prosti: Deosebirea e ca Tuca e patron de restaurant, voi astia de aici doar consumatori cand mai faceti cate o spaga mica
• dan Bravo,felicitari! ai pus punctul pe i. nici daca lucrai acum acolo nu puteai sa descrii situatia mai bine. din pacate exista oameni carora le place sa fie negri pe plantatie.se lasa calcati in picioare si umiliti de un un om care a uitat prea repede de unde a plecat ametit de mirajul banilor.
• sclav la Felix & Tuca : Ceea ce s-a intamplat cu Gabriela a fost ultimul episod fin MArius Tuca Show. Editorialul de fata il descrie f bine pe acest impostor: un marlan lipsit de talent, pupincurist al lui Voiculescu, un dezastru ca manager, un lider de doi bani. Pe deasupra, si-a tras restaurant cu ajutorul lui Miki Spaga si-i face reclama mascata in ziar si a cumparat pe nimic cherhanaua din Mangalia. Acum se crede poet si ne priveste din poza cu o figura tampa, crezand ca-i intelege cineva elucubratiile.
Tuca este, fratilor, unul dintre groparii ziarelor de la noi, un exemplu negativ de manual pentru cei care vor sa devina jurnalisti. Pe fond, omul a ramas tot aprozarist, asa cum Dan Constantin e de profesie lingau si cenzor. Doi neadaptati au distrus un ziar oricum prost facut, dupa ce au batjocorit ceva oameni talentati nimeriti din greseala pe langa ei.
• Tiberiu Lovin: Royce, ce minciuni? Arata-mi una. Nu mai vorbi pe langa daca esti doar un sclav pus in raftul cu postaci. Realitatea este fix asa cum am descris-o.
• Liviu Iordache : Din Poetul Tuca am retinut rima nepereche ma tem/jetem! Ce sa-i facem, la caracal se rastoarna carutele anual, asa ca se nasc descurcareti! Nenorocirea este ca e loc...
• Tony : Corect, Tiberiu. Din pacate, ai descris ce trebuia. Cu atat mai mult cu cat ai fost la acel ziar si ai vazut si auzit multe.Pacat de oamenii minunati care au fost acolo si care au fost exploatati pana in ultima clipa, fiind si calcati in picioare, in acelasti timp.Mitocanul tot mitocan ramane! Degeaba are talent. Si Guta are talent. Si Adi Copilul Minune are talent. Dar tot manelisti raman.
• unsoarecedeteve : pai taranul venit de la coada vacii si ajuns prin pupincurism mare sef de ziar ce sa faca?Acest "Dinu Paturica" al "ziaristicii" romanesti este o otreapa libidinoasa iar caracterul lui, cel adevarat, asta este .... ASA ESTE "MARIUS TUCA SIOU" - UN VECHIL, UN CIOCOI IMBOGATIT, FARA RUSINE SI ONOARE! SA-I FIA TARINA USOARA!
• ROYCE: Raspuns pt Tiberiu - se pare ca nu esti suficient de bine documentat. Ar fi un lucru util pentru tine daca te-ai mai documenta inainte sa publici asemenea aberatii
• Ulise : Moartea unui jurnal nu este numai din vina Redactorului sef, ci si a jurnalistilor. Rolul sefului nu este doar de a le da salarii. Rolul jurnalistilor este de a-l face vandabil, de a atrage publicitate. La munca, puturosilor!
• grasutu emotiv :Toata lumea o stie, da-i omului puterea (sau volanul) si-o sa-i vezi caracterul adevarat. Banii te schimba si nu in bine. Cel putin pe romani. Pe de alta parte, cine nu e multumit de sef, poate sa plece. Eu daca ma duc la sef sa-i zic ca nu mi-a mai marit salariu de 10 ani imi zice: nu te tine nimeni cu forta, nu am incuiat usa Asta e, poti sa ripostezi? Daca nu esti platit deloc, poti sa-i dai in judecata. Dar altfel...sa stai sa te plangi de ce jegos e seful nu ajuta la nimic. Ca el mereu o sa gaseasca slugi tacute.
• Tiberiu Lovin: Royce, in momentul in care acuzi pe cineva, in speta ca eu mint, vii cu argumente. Asa e de bun simt.
• miruna: eu cred ca este foarte simplu sa-ti dai cu parerea, desi nu esti in situatia lui Tuca. eu il respect pentru ca este un om de valoare, care a demonstrat in timp.
• acid :Royce, ia vino tu cu niste documente sa vedem si noi cum minte Tiberiu, si iti promit ca ma imprumut si-ti dau si un neuron pe langa bani drept bonus.
• Anca : Presa este intr-un stadiu deplorabil in Romania. In loc sa judecam niste oameni care inca mai tin cu dintii de ea, mai bine am gandi proiecte de sustinere. Dar este mult mai usor sa dai cu pietre decat sa dai o mana de ajutor, nu?
• roxani: Lovin stay chill! Royce e Tuca deghizat in troller
• ica: Este tipic pentru "marii" nostri jurnalisti, Cristoiu, Stanescu, Nistorescu si mai proaspetii Tuca, Diaconescu, Raduleasca, Stoiceasca, nevasta primarului Pandele, frumusica Gherghe, Bahmuteanca etc. Toti acestia au ajuns sa manance la masa boierului si putin le pasa de jurnalism si cauze pierdute din start! Cine isi imagineaza ca astia fac ceva gratis si din onoare este un mare fraier!
• Tiberiu Lovin: Miruna, nu, nu sunt in situatia lui Tuca. N-am banii lui si nici afacerile sale, dar am bun simt. Si eu n-as accepta ca un patron sa-si bata joc de oamenii mei. Mi-as da demisia, daca asta n-as reusi sa fac nimic pentru ei. N-as veni niciodata sa le zic sa plece daca n-au chef sa munceasca fara bani. E o marlanie, un gest de joasa speta, o magarie care te face sa vomiti. Valoarea lui?! Nu o cunosc. N-am vazut nicio ancheta scrisa de el si niciun reportaj. Poate a scris candva si n-am fost eu atent, dar nu mai tarziu de anii 2000.
• Tiberiu Lovin: Anca, Tuca nu tine cu dintii de ea. Il doare-n fund de ea. E un parvenit. Atat. Si pentru cine, ma rog, sa gasesc solutii? Pentru un jaf de redactor-sef care a scris trei articole in viata lui si care este o nulitate in materie? Nu e vorba de Tuca, ci de un no name de la Click. Pentru imbecilii care conduc presa cu surle si trambite in timp ce isi iau salarii babane, dar pe subalterni ii trateaza ca pe niste sclavi? Pentru niste patroni care le stiu pe toate si ei sunt niste hoti ordinari? Poate pentru niste lachei politici sau securisti/turnatori? Nu, Anca, pentru ei nu vreau sa salvez presa. Ei trebuie sa dispara pentru ca presa sa traiasca.
• marina: Voi nu stiti ce inseamna sa lucrezi fara un ban in buzunar, sa nu stii de unde sa te mai imprumuti ca nu stii cand poti sa returnezi, nu stiti ce inseamna sa fii ziarist si sa te duci seara la parinti sa ceri un borcan cu detergent, 3 oua si un codru de paine. Nu stiti ce inseamna sa vina bancile sa iti spuna ca te dau afara din casa. In timp ce amaratii astia fac foamea, maestrul TUCA ii indeamna sa vina sa ia masa la Taverna. Bineinteles contra cost (asta nu este culmea ipocriziei?). Aia nu au bani de bilete de autobuz. Au muncit. Si-au facut datoria. Isi merita banii. Dar nu au de unde. Cu ce sa se mai plimbe maestrul TUCA la ski? Apropo... editura LITERA va spune ceva? Intrebati-l pe maestrul TUCA sa va spuna cum se scurg banii de salarii ai amaratilor alora spre conturile lui. EDITURA LITERA
• Sorina: Royce este tuca in carje.