Companiile romanesti si multinationale care urmaresc o dezvoltare pe termen lung investesc in motivarea angajatilor.
La sfarsit de an, departamentele de resurse umane au in atributii organizarea petrecerii de Craciun pentru toti angajatii. De la CEO la secretara, de la manager la femeia de serviciu, toti trebuie rasplatiti si toti vor petrece cot la cot.
Delice Cook & Fun - programul de teambuilding ideal pentru petrecerile de sfarsit de an.
Una dintre cele mai in trend variante de petrecere corporate este teambuilding-ul Delice Cook & Fun. Participantii gatesc retete sofisticate create special pentru ei de cei mai iscusiti si apreciati bucatari din Romania: Horia Virlan, Cezar Munteanu sau Jakob Hausmann.
Intregul grup este impartit pe echipe si fiecare are propria insula de gatit complet echipata, dotata cu plite electrice si cu toate electrocasnicele si ustensilele de care au nevoie. Ca intr-o minibucatarie! Numai ca se organizeaza in salile de evenimente sau conferinte ale locatiilor de orinde din tara - insulele de gatit sunt mobile si pot urma o companie la munte, la mare sau in delta.
Pentru a completa desfasuratorul, organizatorul poate alege dintre: concurs coregrafii de dans pe echipe, petrecere cu muzica si DJ, degustari si asocieri de vin, demo preparare cocktailuri, degustare si demo preparare ceai / cafea, "curs" de bune maniere la o cina de business, demo aranjare masa festiva; band-uri muzicale / trupe de dans in functie de specificul culinar ales etc.
Noutate, interactivitate, mancare buna, un vin bun, entertainment, lucru in echipa, satisfactie - Delice Cook & Fun raspunde cerintelor unui HR pretentios.
www.petreceriledelice.ro.