www.ambition.ro informeaza: Pe strada vezi din ce in ce mai multe hainute care iti fura privirea. Ai vrea sa te opresti si sa intrebi de unde si-a cumparat fashionistul de pe strada acele haine. Ti-e teama sa nu te faci de ras si crezi, mai mult ca sigur, ca sunt luate "din afara". Ei bine, e posibil ca persoana care a aprins simtul modei in tine sa se intoarca de la un outlet store, solutia pentru haine de reviste la preturi mici. Ce sunt outleturile si unde le gasesti afli din acest articol.
Outlet: magazine unde poti gasi haine de firma cu preturile reduse. Sunt produsele din colectiile mai vechi, cele nevandute, masuri prea mari sau prea mici sau haine direct din fabrica. Outleturile sunt solutia ideala ca tu sa fii trendy si cu lucruri originale fara sa renunti la prea multi bani din portofel.
Fashion House Outlet Bucuresti - este primul centru outlet din Romania. Aici se vor regasi branduri precum: Aldo, Benetton, Bigotti, Dockers, Ecco, Fornarina, Jolidon, Kidland, Lee Cooper, Leonardo, Levi‘s, Dockers, Nautica, Nomino (O‘Neil), Optiplaza, Samsonite, Skiny, Steilmann si Timberland. Nu este tocmia in centru, dar merita sa faci drumul pana la km 13 pe autostrada Bucuresti - Pitesti pentru atatea magazine.
Elmec Outlet - se afla pe DN1, dar preturile nu sunt tocmai mici. Insa gasesti haine neobisnuite si firme neintalnite in mall-urile de la noi (de exemplu un tricou cu maneca scurta marca Marlboro Classics la 175 lei, iar o camasa Phard peste 100 ron).
Infinity town- zona Tineretului, langa liceul Gheorghe Sincai, Bd. Dimitrie Cantemir nr. 24 . Aici poti gasi produse Levi’s, Lee, Wragler, Diesel si Gas. Pe langa magazinul cu reduceri permanente aici poti gasi si sala de fitness,si agentie de voiaj, si prezentari de moda, si concerte.
Outlet store - la Romana, vizavi de ASE. Reducerile se simt aici ca la ele acasa. Astfel poti sa-ti cumperi Blugi Diesel sau Guess la 79 lei, tricouri cu maneca lunga in jur de 40 lei si cizme Miss Sixty, din piele, pana in 2 milioane. Totul e sa prinzi zilele in care aduc marfa noua si sa fii pe faza.
Outlet Nike - Intersectia bd. Stirbei Voda cu Berzei. Produse Nike la preturi mult mai mici pe care le poti bifa usor.
Outlet Puma - vizavi de parcul Tei, langa o benzinarie, aproape de D-na Ghica. Puma nu va mai fi o straina in sifonierul tau.
Mini Prix - celebrele magazine Mini Prix adapostesc pe umerase branduri precum Mango, Zara, Stradivarius, H&M, Jack&Jones si multe altele. In functie de zona poti sa-ti alegi destinatia de shopping: Otopeni, Militari, Romana, 1 Mai. Mini Prix-ul este si in Constanta, Braila si Buzau.
Outlet Bigotti - barbatii se pot pune la patru ace si se pot gati pentru afaceri la preturi mici. Gasesti hainele de la Bigotti la parterul magazinului Obor.
Fabrica Zefirul - soseaua Iancului. La aceasta fabrica se produc haine pentru Naf Naf si alte nume de fite. Mama ta s-ar simti foarte bine aici, dar si tu iti poti gasi haine la moda la preturi foarte mici - trenci british style la 140 ron, fuste si pantaloni la 60 ron. Magazinul este chiar in interiorul fabricii si isi asteapta cumparatorii pana la ora 19:00.