Blogul lui Constantin Gheorghe: Dreapta, in toata splendoarea ei morala

O mai scarboasa jivina portocalie ca blaga, mai rar! Interventia lui de azi este o culme a nesimtirii portocalii, si Dumnezeu ne este martor ca PDL este absolutul in materie de nesimtire, pe o scena politica a carei calitate de baza este...nesimtirea! Interventia de azi a lui blaga dovedeste ca si in campania asta jegurile portocalii mizeaza iar pe memoria scurta a romanilor.
Prima mizerie este afirmatia lui blaga, cum ca exista o Lege a raspunderii ministeriale, iar Ponta o sa raspunda ca pretul cartofului a luat-o la galop. Si ca inflatia a scos din buzunarul romanilor o suta de lei, dupa venirea lui Ponta la Palatul Victoria. Eu, de-al dracului, m-am apucat sa calculez cat ne-a luat inflatia din 2009 pana in mai 2012, cat a fost si el la guvernare, ca ministru. Asadar, blaga, idiotule! Iote ce zice BNR: ca voi ati facut inflatie cat cuprinde, iar cartoful, uleiul si zaharul au fost, alaturi de ou, vedetele. In 2009, 4,74%, tras de par, cu maiestrie, de BNR. 2010: circa 8%! Asa, tata! 2011: 3,14%, dupa un an agricol foarte bun, dat de Dumnezeu, ca despre irigatii si alte descoperiri ale modernitatii nu poate fi vorba. Asadar, in trei ani inflatia guvernarii mamei voastre de cretini ne-a scos din portofele, la un salariu mediu de 1500 de lei, in astia trei ani, 720 de lei in 2009, 1440 de lei in 2010, 480 de lei in 2011, plus niste maruntis, vreo 450 de lei in primele 5 luni din 2012. Cu totul, 3090 de lei. Si la asta adaugati aia 5% din cresterea TVA. Adaugati si scaderea dramatica a veniturilor bugetarilor, si pe cele ale pensionarilor!
Poate ca ar fi cazul unei anchete a Parchetului General, tocmai pe Legea Raspunderii Ministeriale, in ceea ce priveste proasta guvernare a multiplelor guverne boc, daca blaga tot simte nevoia sa faca drum la Parchete.
Apoi, sa-i amintesc eu lui blaga cati sefi de Consilii judetene mai au? Doi! Atati au, atat au primit la rectificare! USL nici macar nu trebuie sa-i "discrimineze": i-a discriminat electoratul! Asa ca, a se scuti!
Trec peste tampenia lui blaga, care il ameninta pe presedintele Parlamentului European ca boicoteaza intalnirea cu el daca se duce cu Ponta la Targu-Jiu. Este o proba de marlanie, dar la ce sa te astepti de la niste unii care si-au gacut din marlanie parte a programului politic?! Dar atata nesimtire, mai rar!
Nesimtita este si afirmatia robertei anastase, care spune ca, dupa sase luni de guvernare a USL, orice colegiu din tara poate fi un fief al ARD! Sa te puna DNA sub acuzare, tuta! Sa intri in Parlament la redistribuire? Sa te alerge votantii "recunoscatori"?
Tot la capitolul nesimtire putem trece mutarea la bloc, in Roman, a Fecioarei din Plescoi. Un populism mai gretos si mai mult dispret fata de oameni, mai rar! Dar e bine! Dreapta, in toata splendoarea ei morala!
Hai, succesuri, baieti si fete!