Blogul Roxane Iordache: FMI ARUNCA MIZERIE TOXICA. DOMNIA FINANTEI MONDIALE. SI ALTERNATIVA PENTRU ROMANIA

Vin alegerile si FMI arunca o mizerie caracteristica la adresa Romaniei, anume, niste fantasmagorii cu titlu de "prognoza".
De fapt, fantasmagorii ar ramane - de exemplu, discreditarea Romaniei (la propriu si la figurat), scaderea investitiilor, scaderea PIB-ului cu 5% sau caderea leului cu 20% - daca insusi FMI n-ar fi facut totul in acest sens.
FMI e reteta sigura a devastarii, distrugerii, deznationalizarii si dezmembrarii Romaniei, prin vulnerabilizarea ei extrema.
Tupeul nesimtit e cu atat mai mare cu cat FMI pune "predictia" pe seama faptului ca romanii resping "reformele" - de fapt, masurile care vizeaza inrobirea fara precedent a Romaniei si exterminarea populatiei.
Asta dupa ce imensa parte a imprumutului s-a topit in banci, iar Isarescu s-a laudat cu seninatate ca a bagat 10 miliarde de euro pentru cursul leului artificial.
Nici o reactie din partea guvernantilor Romaniei.
Ce-ar fi daca Guvernul de la Bucuresti ar declara ca le dam banii inapoi - treaba noastra cum, deci, sa ne scuteasca FMI cu interventia in politica economica si sociala, tot asa cum nici premierul Spaniei, Mariano Rajoy, nu le permite si nu permite interventionismul nici macar din partea ECB -, dupa care, ura si te cara?!
Solutia Islanda, cel putin in privinta lepadarii de FMI pentru relansare nationala.
Numai o sluga nemernica precum Basescu poate sustine fatalismul internationalismului totalitar, prin declaratiile repetate ca "globalizarii nu i se mai poate opune nimeni" si e nevoie de "Statele Unite ale Europei", cu banca unica, guvern european si presedinte, in asa fel incat spatiul euro-atlantic sa fie la discretia finantei mondiale.
De fapt, toata criza a fost instrumentata pentru banci, pentru realimentarea lor dupa acoperirea unor fraude uriase, cu finalitatea ca, in viitorul apropiat, sa nici nu mai existe state, cu atat mai putin state de drept democratic, ci doar un mare sistem bancar care sa promoveze false elite si sa reduca umanitatea la conditia de supusa a unui neosclavagism satanic.

P.S. Alternativa la UE poate fi ori o alianta pentru Europa fara guvernanta financiara, fie asocierea la Commonwealth. Trebuie doar oameni de stat.