Joi, 25 octombrie 2012, incepe a XXII editie a targului imobiliar national tiMOn, cel mai mare targ imobiliar organizat in Romania. Expozitia are loc in Capitala, in Piata Constitutiei, timp de 4 zile, de joi pana duminica, si va fi deschisa intre orele 10.00-20.00 (joi-sambata) si 10.00-18.00 (duminica).
Targul tiMOn reuneste cea mai mare parte a ofertei de locuinte din Bucuresti, respectiv 74 de companii imobiliare, 47 de proiecte rezidentiale si peste 6000 de unitati locative noi dar si vechi, de la garsoniere la apartamente cu 4 camere dar si vile si case.
tiMOn-oferte pentru toate buzunarele
Editia de toamna targului imobiliar national strange laolalta oferte extrem de variate si avantajoase, precum garsonierele de 19 000 euro (pret care include TVA si loc de parcare) in proiectul Sun Residence, dar si vile cu preturi incepand de la 67 000 euro in proiectele dezvoltatorului Premier. Cine e in cautarea unui apartament cu 2 camere poate achizitiona unul cu preturi incepand de la 34 900 de euro (proiectul Sudrezidential) pana la 162.000€ in zona Herastrau. Pentru un apartament cu 3 camere, vizitatorii au o oferta bogata, cu preturi de pornire de la 52 900 de euro, in proiectul Dream Residence pana la 320.000 de euro intr-un ansamblu de langa parcul Herastrau. Daca pana in aceasta toamna majoritatea ofertelor disponbile in zonele centrale sau de nord erau adresate exclusiv cumparatorilor cu bugete de peste 100.000 de euro, aceasta editie a tIMOn aduce la start apartamente in zona centrala si de nord cu preturi sub 70.000 de euro. Astfel, un apartament de 3 camere in rondul Pipera, va fi oferit spre vanzare la pretul de 58500 euro + tva, primii 3 cumparatori urmand a beneficia de un discount de 5%! Un studio in zona Eminescu este oferit la pretul de 57000 euro, iar un apartament de 2 camere in zona Delea Noua este ofertat la 60000 euro + tva. Duplexurile care erau adevarate himere pentru clasa medie au devenit extrem de accesibile avand preturi de la 135000 euro + tva.
Casa veche la schimb cu una noua
O noutate absoluta este reprezentata si de schimbul apartament vechi - casa pe pamant, facilitate exclusiva oferita cumparatorilor de case in ansamblul Green City.Tot la capitolul noutati si beneficii oferite vizitatorilor tIMOn sunt apartamentele care pot fi achizitionate cu un avans de doar 1000 de euro, diferenta recurenta avansului de 20% urmand a fi oferita prin finantare proprie de catre dezvoltator.
Pastrand traditia targului imobiliar national, la tiMOn dezvoltatorii isi asteapta viitorii locatari ai proiectelor rezidentiale din portofoliul lor cu oferte speciale, reduceri semnificative de pret si cadouri. Astfel, toate apartamentele proiectului rezidential Dream Residence se vand cu mobila de la Mobexpert, Fundeni Residence ofera apartamente de 3 camere cu 77 000 de euro cu loc de parcare inclus in pret.
tiMOn-Targul cumparatorilor
tiMOn a lansat un trend in piata si ofera "discount la discount", astfel ca expozantii participanti la targ vin cu oferte foarte bune doar pentru vizitatorii care semneaza un contract in timpul targului. Dintre acestea de neratat sunt voucherul " La TIMON - Oferte speciale fara comision!", disponibil la standul Victoria Consult si discounturi intre 4000 si 40.000 € disponibile la standul Be Igloo doar pe baza biletului de intrare tIMOn
De ce trebuie vizitat tiMOn-recordurile toamnei
tiMON octombrie 2012 a reusit sa adune 27 de prezente exclusive, ceea ce inseamna ca fiecare dintre acesti 27 de participanti isi vor prezenta ofertele doar in cadrul tiMOn.
In cadrul editiei a XXII a targului imobiliar national se vor lansa 4 proiecte rezidentiale noi,cu exclusivitate la tiMOn. Si tot la capitolul recorduri inregistrate (conform raportarilor la Auditul targurilor imobiliare realizat de catre ABI si PR Studio), tiMOn octombrie 2012 prezinta 300 de oferte exclusive discountate din zona Domenii - Bucurestii Noi, 100 de oferte exclusive din zona Pta Alba Iulia - Unirii si 50 de oferte exclusive din zona Pipera - Baneasa - Aviatiei alaturi de exclusivitatile dezvoltatorilor tIMOn - aproximativ 1000 de oferte imobiliare unicat care nu se regasesc decat in cadrul tIMOn. Promotiile, discounturile si ofertele speciale sunt valabile strict pentru vizitatorii tIMOn si au valabilitate de maxim 15 zile de la incheierea targului.
O alta noutate a acestei editii a targului imobiliar national este prezenta bancilor la tiMOn. Intr-o piata in care creditarea are un ritm anevoios, bancile au ales sa participe cu standuri proprii in care se ofera solutii de finantare pentru achizitia locuintei. Astfel, vizitatorii dupa ce gasesc un apartament care li se potriveste, pot trece pe la un consilier bancar chiar in cadrul targului pentru a ce solutii de finantare exista pentru achizitia apartamentului dorit.
In cadrul tiMOn vor expune unii dintre cei mai puternici dezvoltatori si investitori din Bucuresti, cu proiecte in toate zonele orasului. Dintre acestia: Adama, GTC, Cosmopolis, Citylights Pipera, Be Igloo, Green City, Real Time, Militari Residence, Tagor.
MobiDeco se afla la a patra editie si reuneste producatori si importatorii din domeniul mobilei, finisajelor si decoratiunilor interioare. Acestia vor prezenta cele mai noi inovatii in domeniul mobile si decoratiunilor interioare, printre care amintim gresia si faianta pe print digital de la KAI Ceramics. Tot in cadrul Targului Imobiliar National va avea loc o inedita miniexpozitie auto cu modele atractive si oferte speciale.
tIMOn se deschide joi, 25.10.2012, ora 10.00, in pavilionul din Piata Constitutiei din Bucuresti si va putea fi vizitat pana duminica, 28.10.2012.