Cel mai spectaculos eveniment auto al anului se desfasoara intre 19 si 28 octombrie. Astazi si-a deschis portile la Bucuresti Salonul Auto Bucuresti si Accesorii 2012 (SAB&Accesorii 2012), cel mai spectaculos eveniment auto al anului, care va inregistra peste 19 premiere nationale si cele mai recente modele auto venite direct de la Paris.
Deschiderea a avut loc la ora 12:00 si a fost oficiata de premierul Victor Ponta, iar printre oficialitatile prezente se numara si Masahiro Matsushita, presedintele Honda Romania.
SAB&Accesorii se va bucura si de prezenta celui mai cunoscut pilot roman de raliuri, Titi Aur, care vine la eveniment cu laboratorul mobil de simulare. Laboratorul mobil are o suprafata utila de 100 de metri patrati, dintre care 35 de metri patrati sunt dedicati unei sali de curs care poate gazdui pana la 30 de oameni.
La SAB&Accesorii 2012 vor fi prezente autoturisme, piese si accesorii auto, echipamente si utilaje pentru service-uri si spalatorii auto, sisteme audio si de navigatie, societati de leasing si de asigurari auto, presa de specialitate.
Timp de 10 zile, spatiul expozitional, interior si exterior, se va transforma intr-o veritabila arena pentru drive-teste, demonstratii auto si teste pentru echipamente auto, workshop-uri, conferinte si prezentari de produse.
Marcile auto care vor fi prezente la eveniment sunt Mercedes-Benz, Range Rover, Land Rover, Jaguar, Mitsubishi, Ford, Hyundai, Volvo, Citroen, Honda, Skoda, Seat, Peugeot, Mazda, Suzuki, Kia & Hyundai hibride, Opel si Chevrolet prin Di-Bas Auto.
Vizitatorii vor descoperi peste 100 de modele auto si peste 19 premiere nationale, o parte dintre acestea fiind lansate exclusiv in cadrul evenimentului, conform declaratiilor companiilor participante.
Printre premierele nationale enumeram: Honda Noul C-RV, Hyundai Noul Santa Fe, Noul Ford B Max, Ford Transit Custom, Mercedes A Klasse, Mitsubishi Outlander, Noul Opel Combo, Opel Astra Sedan, Chevrolet Malibu, Chevrolet Cruze Station Wagon, Noul Volvo V40, Citroen C-Elysee, Peugeot 508 RXH, Peugeot 4008, Peugeot 301, Peugeot 208 cu noile motorizari de 1 l si 1.2 l, Noul Seat Ibiza, Skoda City Go, Kia Mohave.

(Sursa: A1)