Peste 150 de masini au putut fi admirate in acest weekend la Exporom Auto Show si 4Tuning FEST, la EXPOROM, in Pantelimon.
Mercedes-Benz, Mitsubishi, Land Rover, Range Rover, Jaguar, Ford, Hyundai, Peugeot sau automobilul electric sunt cateva dintre marcile ale caror noi modele au putut fi admirate in Complexul Expozitional EXPOROM.
Alaturi de automobilele noi, pot fi admirate zeci de masini modificate dupa imaginatia fiecarui proprietar pasionat.
Fie ca au pupitru de DJ incorporat ori ca sunt pictate manual cu teme din filme precum Terminator sau Iron Man, masinile modificate atrag privirile si admiratia vizitatorilor.
In competitia de Car Audio, un van Volswagen Transporter 4 reuseste sa ridice parul in cap, la propriu, gratie unei puternice instalatii de sunet. La cei 161 decibeli pe care ii dezvolta, sunetul este mai puternic chiar decat al unui avion la decolare.
Pentru ca tema primei editii a Exporom Auto Show si 4Tuning FEST este siguranta in trafic, participa si scoala mobila de conducere defensiva si Pilotaj a reputatului pilot de raliuri Titi Aur. De asemenea, Directia Politiei Rutiere este prezenta la Exporom Auto Show cu cele mai performante masini din dotare.
Automobilul electric, o alta atractie a evenimentului, pare sa aiba un viitor si in Romania.
"Am purtat discutii cu primarul Capitalei, Sorin Oprescu, pentru dezvoltarea unei infrastructuri pentru masinile electrice, bazata pe statii de reincarcare si sperăm sa ajungem la un rezultat pozitiv", a declarat Liviu Rogojinaru, proprietarul E-Motion Electric.
Deschis pana duminica, ora 16.00, Exporom Auto Show si 4Tuning FEST a oferit vizitatorilor transport gratuit de la statiile de metru Republica si Piata Unirii (Hotel Horoscop), iar intrarea a fost libera.