BLOGUL ROXANEI IORDACHE: DACA ESTI FORMATOR DE OPINIE

Atunci fii formator de opinie, tare, drept, intransigent! Tu in fata, lider - si liber, daca esti, ca daca nu esti liber, atunci esti doar impostor -, asumandu-ti opinia verticala si sustinandu-i la cote maxime pe cei care asteapta de la tine sa-i reprezinti ca lider de opinie. Cu cinste.
Nu ezitant, nu dezarmant, nu dubitativ in fata manipularii.
Deci nu, domnule Nistorescu, nu asa! Decat asa, sa iesiti si sa induceti impresia ca Basescu mai are vreo putere in tara asta, mai bine stati acasa si luati-va tainul din exploatarea unor mult prea dedicati jurnalisti pe care ii folositi ca pe sclavi, impunandu-le sa presteze pentru ideal, pentru ca asa sunt ei, oricum. Iar dv. va numarati conturile si ii faceti, linistit, jocul lui Basescu. Fie si in orb.
Nistorescu e un nume generic. M-am referit la toti analistii si comentatorii de mare-mare reputatie, si jurnalistii de mare notorietate de plastilina, si toti astia care iesiti defetisti si ii faceti jocul decedatului Basescu.
Va detest mai tare decat pe basisti.
Dreptul meu.
Acum, injurati-ma! Ca atata puteti. Si nici asta. Ca exista injuraturi superbe. Dar si pentru asta iti trebuie clasa.
As vrea foarte mult ca presedintele Antonescu sa va dea tuturor cu flit, indiferent din ce parte, cand va veti oferi sa prestati la posteriorul domniei sale. Fiindca se va intampla.