Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a amendat cu 25.000 lei postul de televiziune Realitatea TV pentru emisiunile din ultima saptamana de campanie electorala si pentru productia "In realitate esti mai bun", realizata de Mihai Tatulici si difuzata in preziua alegerilor, informeaza Agerpres.
In emisiune au fost prezenti cativa reprezentanti ai competitorilor electorali si s-au facut cateva referiri la presedintele Consiliului Judetean Tulcea, candidat la alegerile locale din 10 iunie, au aratat membrii CNA.
De asemenea, monitorizarea CNA a aratat ca in editia speciala de duminica a emisiunii "Tu decizi" s-au facut o serie de acuzatii la adresa Consiliului Judetean Tulcea si implicit la adresa presedintelui acestuia. Consiliul National al Audiovizualului a luat in discutie emisiunea lui Mihai Tatulici, ca urmare a unei reclamatii primite din partea presedintelui Consiliului Judetean Tulcea.
Semnatarul reclamatiei a mai aratat ca in timpul difuzarii mesajului doamnei Mariana Campeanu, realizatorul emisiunii a facut un gest larg cu bratele, care in limbajul nonverbal se traduce prin acord desavarsit cu persoana care vorbeste.