eNational: Andreea Pora e mai mult frumoasa decat inteligenta (Autor: Razvan Ioan Boanchis)

Ma uit des la Antena 3. Ca sa ma distrez. Ca sa vad cum defileaza uselistii prin fata lui Voiculescu (si asta-i profesor — de vechi structuri, desigur) ca utecistii si clasa muncitoare pe sub tribuna lui Ceausescu.
La Antena 3 e 23 august in fiecare zi. Dar pe Ciutacu si Badea imi place sa-i si ascult. Sunt originali si au sange in ei, drept pentru care nu ma deranjeaza ca gandim altfel. Carlig politic am pentru B1 TV. Din pacate, nu ma mai intereseaza decat iconoclastul Radu Banciu. Pacat de emisiunea lui Turcescu. Nu-i rea, dar si-o strica chemand-o in exces pe Pora. Robert, aceasta vietate (exista cineva care sa confirme ca ar fi femeie?) nu serveste cauza, ci o compromite. Eu — care am fost in Piata Universitatii, aia adevarata, din ’90, nu in Piata Universitatii uselista, din 2012, un fel de Piata Muncii — cand o vad pe Pora, imi vine sa ma fac pesedist.
Vreau sa te intreb ceva, Robert: ce ne arata invitata ta la televizor e chiar chipul dansei sau s-a deghizat intr-un cur de magar? Brrrr, brrrr, filistinilor, ca nu eu sunt mitocan! Pora e insuportabila. Regret ca nu pot sa fiu elegant ca Dan Dumitrescu. El i-a zis, chiar pe holurile B1 TV, "Andreea, tu esti mai mult frumoasa decat inteligenta!".