Evenimentele de afaceri sunt mai prezente ca niciodata in Craiova. De cativa ani, acestea au trecut prin transformari spectaculoase, dar rare. Gratie eforturilor unei echipe, evenimentele de acest gen au revenit in atentia locala. Urmand exemplul de buna practica de la Brasov, Bucuresti, Cluj si Timisoara, a venit si randul Craiovei sa straluceasca pe scena afacerilor. Pasiunea tinerilor antreprenori din echipa a inspirat si a dat nastere determinarii de a oferi acestui oras un astfel de eveniment.
Camera de Comert si Industrie Dolj impreuna cu grupul de initiativa Junior Chamber International Craiova invita tinerii antreprenori ai judetului sa participle la Business Networking Event 1st Edition!
"Evenimentul pe care noi il oferim publicului craiovean este unul simplu. Ai timp suficient sa-ti prezinti afacerea in fata a 15-20 chiar 25 de alti antreprenori, faci schimb de carti de vizita si de contacte. Nu mai petreci o jumatate de ora cu un singur om, ca la sfarsitul acelei intalniri sa realizezi ca nu poti incheia o posibila colaborare. Noi oferim timp suficient, intr-un cadru organizat, oamenilor de afaceri sa gaseasca acea compatibilitate pentru a incheia o colaborare de succes", explica Alin Mechenici, presedintele JCI Craiova.
JCI Craiova face parte din JCI Romania si este o tanara comunitate de antreprenori activi, cu varste cuprinse intre 18 si 40 de ani, dedicati sa produca o schimbare pozitiva in ei si in comunitatea din care fac parte. JCI International se bucura de aproximativ 200.000 de membri activi din 115 tari. Acest gen de evenimente au loc peste tot in lume.
"Crearea de legaturi intre firmele din Dolj este una dintre misiunile principale ale Camerei de Comert. Suntem bucurosi sa lucram impreuna cu JCI Craiova pentru a aduce in premiera conceptul inovativ BNE in Craiova. Douazeci de oameni de afaceri se vor intalni pentru prima oara in aceeasi sala - sunt sigur ca va fi o experienta utila si profitabila pentru participanti", explica Directorul General al Camerei de Comert si Industrie Dolj, Stefan Voinea.
Business Networking Event (BNE) va avea loc la Camera de Comert si Industrie Dolj, vineri, 29 iunie 2012, ora 18.00. Primirea invitatilor va avea loc la ora 17:45 iar activitatea propriu-zisa va incepe la ora 18:00. Detaliile legate de inscriere pot fi gasite la adresa http://www.jcicraiova.ro sau daca sunati Coordonatorul de Eveniment, Ana Voica, la numarul de telefon 0745.45.88.15.
In cadrul acestui eveniment, participantii vor putea sa identifice si sa cunoasca alte 15-20 de contacte din mediul de afaceri, iar la sfarsit vor primi o lista cu toate contactele prezente la eveniment.
"Acest gen de actiune iti da posibilitatea sa concepi un discurs clar si concis despre afacerea ta. Ai 3 minute sa prezinti omului din fata ta cu ce te ocupi, fara griji. Este suficient sa vii inarmat cu 30 de carti de vizita", declara Ana Voica, Coordonator Eveniment JCI Craiova.