Portiunea din strada Brestei, cuprinsa intre intersectia cu strada Bibescu si intersectia cu strada Unirii, a fost inchisa ieri-dimineata si va ramane asa pana pe 1 iunie. Motivul inchiderii il reprezinta turnarea ultimului strat de asfalt pe portiunea de sosea care face legatura intre strada Brestei si sensul giratoriu de sub pasajul suprateran. Cu aceeasi ocazie, urmeaza sa fie finalizate si trotuarele in zona respectiva.
"Am profitat de oprirea ploii pentru a turna si al doilea strat de asfalt pe aceasta portiune de drum, astfel incat sa nu mai fie nevoie sa inchidem ulterior aceasta zona", a explicat Mihaita Iscru, inginer-sef la Agentia Craiova a SCT Bucuresti, sef de santier pe partea de drumuri din jurul pasajului suprateran.
Primaria Craiova a anuntat ieri, printr-un comunicat, ca incepand de duminica, 3 iunie, ora 15.00, se va putea circula fara restrictii prin sensul giratoriu de la kilometrul 0, inclusiv pe bretelele de langa pasajul suprateran, reluandu-se astfel traficul intre bulevardul Nicolae Titulescu si Calea Bucuresti, prin Valea Vlaicii.