Adama, cel mai important dezvoltator imobiliar va fi prezent si la editia din aceasta primavara a Targului Imobiliar National, desfasurat in perioada 19-22 aprilie in Piata Constitutiei.
Pentru acesta editie, Adama a pregatit oferte speciale adresate exclusiv vizitatorilor Timon ce vizeaza ansamblurile Evocasa Armonia, Evocasa Optima si Evocasa Selecta.
Conform experientei editiilor anterioare, cele mai cautate apartamente sunt cele cu 2 si 3 camere. Tocmai de aceea, Adama ofera preturi speciale pentru Evocasa Armonia atat pentru apartamentele cu 2 camere- 62.300 EUR+5%TVA, cat si pentru cele cu 3 camere - 87.561+TVA. Ansamblul rezidential Evocasa Armonia, situat in cartierul Titan, la doar 5 minute de statia de metrou este ales in mod special de tinerele familii, datorita accesibilitatii la mijloacele de transport in comun, scoli si institurii medicale, dar si suprafetei mari ocupate de parcuri. Aflat tot in sectorul 3, cel mai verde sector al capitalei, in apropierea parcului Titan, ansamblul rezidential Evocasa Optima beneficiaza la tiMOn de un pret de 57.115 EUR+5%TVA, pentru apartamentele cu 2 camere, in timp ce pretul pentru apartamentele cu 3 camere este de 87.999EUR+TVA. Apartamentele cu 2 si 3 camere includ solutii de comunicare moderne, dotari prevazute pentru aer conditionat, parchet, bucatarie mobilata si utilata, sistem de incalzire, bai echipate si usi securizate.
Daca cele doua ansambluri rezidentiale, Evocasa Optima si Evocasa Armonia sunt cautate pentru preturile accesibile adresandu-se in mod special tinerelor familii cu copii, Evocasa Selecta este ansamblul rezidential de lux Adama, amplasat in centrul orasului, chiar langa Foisorul de Foc, cautat in special pentru designul deosebit, dar si pentru amplasamentul sau central de pe Bulevardul Ferdinand. Evocasa Selecta este o cladire eleganta, cu 77 de apartamente de lux, situata in centrul orasului, iar oferta prezentata la tiMOn pentru apartamentele cu 2 camere este de 90.738 EUR+TVA.
De aceste preturi speciale vor beneficia doar participantii la targul Timon, ofertele speciale avand valabilitate pana la sfarsitul lunii Mai.
"Pentru editia din aceasta primavara ne-am gandit ca visurile sa devina realitate pentru toti cei care-si doresc un apartament conform propriilor exigenze. Am pregatit oferte pentru fiecare dintre cele trei ansambluri tocmai pentru a indeplini toate solicitarile categoriilor noastre de public. Suntem siguri ca si de aceasta data, standul nostru, va atrage multi vizitatori, dar si oameni pregatiti sa faca pasul cel mare in perioada imediat urmatoare, si anume sa profite de ofertele speciale la achizitionarea unei locuinte", declara Asher Lax, VP Marketing&Sales Adama.