Joi, 19 aprilie, la ora 10.30, incepe editia a XXI a tIMOn - Targul Imobiliar National, cu un record de 116 firme expozante si peste 150 de proiecte imobiliare din Bucuresti si din tara. Reducerile de pret, valabile exclusiv in perioada targului, variaza intre 2.000 si 20.000 €, iar 45% din oferta de locuinte este cu titlu exclusiv, nemaiputand fi regasita la niciun alt targ imobiliar. Pavilionul Mobi&Deco reuneste atat cea mai buna oferta de mobila si decoratiuni, cat si inovatii de ultima ora in domeniu.
Cel mai mic pret din targ este de 2500€ pentru o casa de vacanta de 20mp , iar cel mai mare - 750.200 € pentru un penthouse in Herastrau.
Targul Imobiliar National tIMOn, editia XXI, se desfasoara in perioada 19 - 22 aprilie in Piata Constitutiei din Bucuresti, reunind atat cea mai mare oferta de locuinte din tara - 15.000 unitati locative, 5000 dintre ele cu titlu exclusiv - cat si cel mai mare numar de oferte si proiecte speciale destinate exclusiv vizitatorilor: "Turul Ansamblurilor Rezidentiale", "Bursa de Imobile", "Locuiesti si castigi", "Cele mai bune 100 de oferte de apartamente noi" sunt doar cateva dintre campaniile tIMOn din acest an.
Exclusiv la tIMOn
Cea de-a XXI-a editie tIMOn reuneste atat un numar record de 98 de dezvoltatori si companii imobiliare,cat si reprezentanti ai primariilor si consiliilor locale si judetene si furnizori de servicii de mobilier si decoratiuni.
Pe langa oferta clasica de locuinte gata construite, expozantii tIMOn ofera spre vanzare case care se poate amplasa pe propriul teren, cu preturi care variaza intre 2.500 euro, 5.000 euro, 7.500 euro precum si, in premiera, "casa pe care ti-o construiesti cu prietenii" la aproximativ 15.000 €.
Desi o buna parte din oferta targului respecta tendintele pietei, incadrandu-se intr-o marja de 35.000 € - 50.000 € pentru garsoniere, 50.000 € - 70.000 € pentru 2 camere si 80.000 - 120.000 € pentru apartamente cu 3 camere, politica tIMOn de DISCOUNT LA DISCOUNT a reunit oferte care sfideaza orice fel de tendinte: garsoniere in Militari, cu 25.000€, apartamente de 2 camere in zona Brancoveanu cu 37.900 €, apartamente de 3 camere in zona Brancoveanu cu 54.900 €, penthouse de 98.000 € sau vile 4 camere in zona de sud cu 75.000 €.
Pastrand traditia ultimelor editii, oferta Targului Imobiliar National se bazeaza, pe langa discounturi, pe exclusivitati, oferte si proiecte speciale marca tIMOn, locuinte si preturi disponibile o singura data pe an, intr-un singur loc. 150 de ansambluri rezidentiale, 15.000 de locuinte, 5000 de oferte exclusive vor fi completate de Cele mai bune 100 oferte de apartamente noi la standul Imobiliarii, Bursa de Imobile, o initiativa ABI care
sustine orice vizitator al targului sa-si vanda, schimbe sau "upgradeze" locuinta sau carduri de reducere de pana la 30.000€ la standul Be Igloo.
"Ne-am straduit ca fiecare editie de pana acum sa fie speciala, atat pentru expozanti, care au ocazia sa-si prezinte ofertele intr-un mediu activ, cat si pentru vizitatori, carora le-am creat, de la editie la editie, oportunitatea de a avea acces la o locuinta. Suntem constienti ca nu vom rezolva, astfel, politicile bancilor sau starea de nesiguranta economica, dar vrem sa credem ca suplinim cu succes efectele acestora: vizitatorii au ocazia sa vanda, sa cumpere locuinte, sa obtina cele mai mari discounturi din piata sau doar sa aiba o imagine corecta si concreta asupra pietei de locuinte."(Vlad Vlasceanu, director tIMOn)
Inovatie marca tIMOn
In zilele de sambata, 21 si duminica, 22 aprilie 2012, vizitatorii targului pot beneficia gratuit de serviciul ProiectTour - Turul Ansamblurilor Rezidentiale - serviciu oferit de catre tIMOn in parteneriat cu portalul proiecte.biz.
Pentru prima oara in istoria unui targ imobiliar, tIMOn va gazdui un spatiu destinat Parteneriatului Public Privat, in cadrul caruia atat expozantii cat si vizitatorii vor putea discuta cu reprezenanti ai primariilor si consiliilor locale si judetene. "Speram sa se puna bazele unor colaborari de lunga durata, care sa transforme Romania intr-un mediu de afaceri sanatos, dar si intr-o afacere foarte profitabila, atat pentru bugetul statului, cat si pentru mediul privat." (Vlad Vlasceanu, director tIMOn)
Expozitia va dura patru zile, de joi pana duminica,si va fi deschisa intre orele 10.00 si 20.00, in pavilionul expozitional din Piata Constitutiei.