Blogul lui Constantin Gheorghe: Curaj si inteligenta, marca PDL

Vad ca EvZ e ferm hotarat sa dea coltul, drept pentru care, cu un avant sinucigas, trage in Opozitie din toate pozitiile. Printre alte, posteaza, sub titlul catastrofic "Exploziv! Dovada ca..." un filmulet care este, pentru orice om de bun-simt, o facatura, cu atat mai mult cu cat PDL are mormane de fosti securisti in randurile sale.
Cat de bou poate fi ala de da bani "manifestantilor USL" incat nu vede ca in spatele lui, la nici un metru, cineva filmeaza cand da el darul? In filmuletul pe care portocaliii il prezinta drept dovada faptului ca demonstrantii au fost platiti nu apare niciun chip, singurul lucru care se vede este un cap de tabel cu siglele celor doua partide, PNL si PSD. Dar facatura e scoasa la iveala de modul ostentativ in care cei care iau banii ii atata spre camera de luat vederi.
Vad ca a prins glas si Fecioara din Plescoi. Foarte amenintatoare la adresa Opozitiei. "Protestele sunt absolut firesti. E un protest impotriva actualei guvernari, e firesc, acest Guvern a luat masuri de austeritate, dar este un protest la adresa politicienilor din ultimii 20 de ani. Nu vorbim de politicieni nascuti ieri, ci de lideri care au fost la guvernare in ultimii 20 de ani. Este nepermisa si nu ajuta la nimic incercarea Opozitiei de a politiza, de a-si atrage avantaje din nemultumirile exprimate ale oamenilor". Trageti voi, idiotilor, ca vad ca sunteti foarte fericiti ca le-ati provocat!
Boul de Igas se da ocupat si refuza sa fie audiat de Comisia de Aparare a Parlamentului. Sigur ca ii doare in cur de Parlament, de vreme ce dobitocul ala de la Cotroceni l-a transformat in carpa de sters pe jos. In schimb l-a pus pe penibilul ala sef al jandarmilor (alo, domnu, cand auzim si noi de un bataus in uniforma trimis la bulau macar o zi?) sa-i amendeze pe liberali. Iar jandarmilor, pentru ca au batut bine, li s-au platit, ca prin farmec, restantele salariale din 2011! Munca se plateste, ce aia ma-sii! Prostul ala de la "Gazeta Sporturilor", Tolontan, transformat in "analist", plange pe umarul jandarmilor, la Realitatea Tv. Ce putin castiga ei, si ce mult muncesc. Nu idolul tau i-a facut la portofel Tolontane? Si trebuie sa se razbune pe aia care protesteaza fix din aceleasi motive?
Unul dintre cei mai gretosi pupincuristi basisti, Cristian Preda, ii inalta imn de slava lui Basescu: "Desi tace, Traian Basescu a inteles mai bine decat oricine vocea strazii si va actiona cu curaj". Sa-ti moara tie pisica electrocutata de curajul prezidential?!
Era de asteptat ca PDL sa reactioneze. Doar ca in afara de penibilitati de genul asta nu mai poate imagina nimic. Ei nu mai pot spune nimic romanilor. Nu-i mai crede nimeni, nu ii mai asculta nimeni. Nu mai conteaza ce vor face de acum incolo. Orice ar face, PDL are un singur drum: cel catre disparitia de pe scena politica. Cu Basescu in frunte...