Dupa o pauza de trei saptamani, Moise Guran revine la TVR 2 cu programul "Ora de Business" incepand de luni, 16 ianuarie, de la ora 20.25. La fel ca si pana acum, Moise va aduce telespectatorilor zilnic, de luni pana vineri, in prime time si in transmisiune directa, cele mai relevante stiri si analize economice ale zilei.
"Ora de Business te ajuta, dar nu te face mai destept!" - motiv pentru care Moise Guran va continua sa explice pe intelesul tuturor telespectatorilor principalele miscari si decizii pe plan financiar care le afecteaza viata.
Tot luni, 16 ianuarie, de la 21.10, revine in forta Constantin Trofin cu sezonul 3 al show-ului "La mustata".
Prima editie din acest an o are ca invitata pe actrita Tania Popa, o prietena a emisiunii care i-a mai vizitat pe Trofin si pe cei "terori" si in sezonul trecut.
Saptamana aceasta telespectatorii TVR 2 ii vor mai putea vedea in platoul emisiunii, printre alti invitati, si pe matinalii de la TVR 1, Luciana Giurea si Catalin Fartaes, care vor veni miercuri in echipa extinsa "La mustata". Noul sezon incepe cu o provocare: lipsa unuia dintre "terori", care ii pune pe ganduri pe ceilalti doi. Aflati ce s-a intamplat cu Valentin si cum il vor aduce inapoi Zory si Bogdan.