Paginademedia.ro informeaza: Fosta echipa a Saptamanii Financiare lanseaza Finantistii din 12 decembrie

Jurnalistii care au parasit Saptamana Financiara si Fin.ro dupa ce acestea au fost trecute exclusiv online lanseaza din 12 decembrie saptamanalul economic Finantistii. Publicatia va fi condusa de Radu Preda, din functia de director, si de Edward Pastia, din cea de redactor-sef.
"Disparitia SFIN a lasat un gol pe piata, pentru ca nu a fost o disparitie naturala. Noi credem ca este loc pe piata pentru o revista de business", a declarat Radu Preda pentrupaginademedia.ro.
Publicatia va aparea in fiecare luni (zi in care aparea inainte Saptamana financiara), va avea 24 de pagini si va fi tiparita in 20.000 de exemplare.
"Am impus pe piata un produs premium - Saptamana Financiara - ce a dominat timp de 6 ani piata revistelor de business. Aceeasi echipa - profesionisti pe domeniile lor - realizeaza acum Finantistii. Obiectivul nostru este sa ne ghidam cititorii intr-o economie din ce in ce mai imprevizibila, intr-o lume ce invata in fiecare zi lectiile crizei", spune Radu Preda in prezentarea noii reviste.
Finantistii va aborda subiecte de actualitate din domeniul financiar-bancar, management, imobiliar, contabilitate, resurse, servicii, IT, piata luxului.
Pe langa echipa de jurnalisti, publicatia isi propune sa gazduiasca in paginile sale opinii ale unor specialisti, precum Adrian Vasilescu, Ilie Serbanescu, Daniel Daianu, Lucian Croitoru,Florin Citu, Liviu Voinea si Mihai Tanasescu.
"Vrem sa fim un partener loial, puternic si informat. Vom continua sa facem ceea ce stim cel mai bine: sa furnizam informatie economica de cea mai buna calitate. Noua publicatie va prezenta cele mai interesante anchete, analize pertinente, comentarii, rapoarte, interviuri. Nu vor lipsi proiecte speciale si campaniile dedicate mediului de afaceri", a declarat Edward Pastia intr-o prezentare a viitoarei publicatii.
Trustul Intact a renuntat la variantele print ale publicatiilor Saptamana Financiara in luna noiembrie, dupa cum a anuntat paginademedia.ro
Finantistii este editata de Intelligence Business Media. Potrivit datelor de la Registrul Comertului, compania este detinuta de:
• Ana Zavoianu: 40%
• Edward Pastia: 20%
• Radu Preda: 30%
• Carmen Dogaru: 10%