Amos News informeaza: 'Valeriu Tabara va participa la evenimentul "Am 18 ani, deci deschid o afacere" '
Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Valeriu Tabara (foto), participa joi, 10 Februarie 2011, ora 11:00, la evenimentul organizat de Asociatia Europeana pentru Opozitie Economica, care va avea loc la Liceul Agricol Nucet, judetul Dambovita.
Intitulat "Am 18 ani, deci deschid o afacere", proiectul national lansat anul acesta, incurajeaza elevii liceelor cu profil agricol, horticol, zootehnic, precum si studentii facultatilor cu acelasi profil sa isi inceapa propria afacere.
Prin intermediul acestui proiect, organizatorul evenimentului, Asociatia Europeana pentru Opozitie Economica, incearca sa descopere si sa sustina elevii din anii terminali si studentii cu calitati antreprenoriale. Scopul proiectului este sa ii ajute sa devina independenti financiar pentru a-si asigura sustinerea pentru propriile proiecte de pregatire si instruire personala.
Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara, este si va fi intotdeauna alaturi de tinerii din mediul rural care doresc sa isi definitiveze studiile in domeniul agricol, iar acest proiect poate fi o buna oportunitate pentru ca ei, prin intermediul propriei afaceri, sa devina independenti financiar.