Serban Huidu este un simpatic realizator de radio si televiziune, care a prezentat in fiecare dimineata impreuna cu Mihai Gainusa show-ul matinal de la radio Kiss FM, precum si show-ul satiric saptamanal de la postul TV Prima TV numit Cronica Carcotasilor.
Nascut pe 16 iulie 1976, in Bucuresti, Huidu este casatorit cu Cristina si impreuna au doi copii, Rares si Mircea. Idolul lui Serban este Howard Stern. Floarea lui preferata: laleaua. El asculta Hard-rock si formatia lui preferata este AC/DC. Bijuteriile lui preferate sunt diamantele. Dintre scriitori, ii prefera pe Caragiale si Umberto Eco. Pe langa emisiunile umoristice pe care le realizeaza de peste 10 ani, Huidu s-a remarcat prin diverse scandaluri de presa care l-au avut ca protagonist. S-a certat cu alte celebritati precum Oana Zavoranu, Gigi Becali, Corneliu Vadim Tudor, Mircea Badea, Mihai Bendeac, Daniel Buzdugan si Mihai Morar.

Biografia unei vedete: Serban Huidu

Huidu a absolvit Facultatea de Economie Generala din cadrul ASE Bucuresti si pana in prezent, nu a profesat niciodata in acest domeniu. Tot in perioada facultatii si-a dat seama si de pasiunea pe care o avea pentru mass-media, angajandu-se la un post de radio bucurestean unde a lucrat timp de 6 luni fara a fi platit. In anul 1995 Serban Huidu s-a angajat la radio. In 1997 incepe emisiunea "Cronica Carcotasului" la Radio 21, unde realiza emisiunea "Cronica Carcotasului" - un pamflet adresat politicienior din aceeasi vreme. Trei ani mai tarziu, in anul 2000, emisiunea apare si pe ecranele tv. In aceeasi perioada, Mihai Gainusa i s-a alaturat lui Serban Huidu in realizarea emisiunii de la radio. In doar un an de zile, Mihai Gainusa i-a devenit si partener de platou lui Serban Huidu, astfel incat din anul 2001 emisiunea "Cronica Carcotasului" de la Prima TV se transforma in "Cronica Carcotasilor". In anul 2003, cei doi realizatori se muta de la Radio 21 la Kiss FM. Conform declaratiilor lui Serban Huidu, privitor la copilaria sa, acesta spune ca ar fi fost "plina de pozne, bunici sfatosi, gradinita, scoala, viata la tara". Faptul ca in copilarie, Serban Huidu a fost un nazdravan asta nu schimba cu nimic perioada adolescentei, perioada rebeliunii AC/DC. Pe site-ul sau personal, Serban Huidu spune despre sine insusi ca ar fi un om orgolios, "cu gura mare si rea" si ca este destul de greu de contrazis.
Datorita meseriei sale si a emisiunii pe care o prezinta, Serban Huidu accepta prostia doar cu doua conditii: atunci cand o vede ca pe o boala sau atunci cand ii serveste derept material in realizarea emisiunii "Cronica Carcotasilor".
In ceea ce priveste sportul, Serban Huidu este un suporter convins ale echipei Universitatea Craiova. Pe langa fotbal si baschet, acesta este si un amator de sporturi extreme, preferad automobilismul si schiatul. Cel din urma sport i-a adus, din pacate, lui Serban Huidu o surpriza neplacuta. In data de 29 decembrie 2010, acesta a fost internat la un spital din Innsbruck, Austria, cu hemoragie craniana, in urma unui grav accident la schi.
Vineri, 4 februarie 2011, Serban Huidu a revenit in Romania.
(Sursa: Wikipedia)