Asigurarea Signal Gold care va fi lansata de Signal Iduna reprezinta o premiera pe piata asigurarilor din Romania. Prin Signal Gold, Signal Iduna Asigurari de Viata pune la dispozitia asiguratului primul produs care ofera posibilitatea incasarii beneficiilor din asigurare in AUR.
Acest produs se va oferi impreuna cu Hansa Invest si Donner&Reuschel, ambele fiind membre ale GrupuluI Signal Iduna si unele dintre cele mai mari si mai experimentate companii de administrare a fondurilor de investitii din Germania. In ultimii 10 ani, toate fondurile de investitii administrate de catre Hansa Invest au avut o evolutie pozitiva, in ciuda conditiilor economice mai putin favorabile, tocmai datorita politicii sale responsabile. HANSAgold este un fond de investitii orientat catre dezvoltare, cu plasamente in aur, sub forma fizica, valori mobiliare sau argint.
In vederea contracararii efectelor inflatiei, polita de asigurare se incheie in Euro, iar clientul are posibilitatea de a opta pentru indexarea automata a primelor de asigurare.
Produsul inovator Signal Gold care va fi lansat de compania de asigurari Signal Iduna, alaturi de investitiile in aur ofera si certitudinea unor garantii atat din punct de vedere financiar, cat si in cazul aparitiei unor evenimente mai putin dorite pentru beneficiar si familia acestuia.
"Noi stim deja ca fiecare asigurat este o persoana ce are un rol decisiv in activitatea sa profesionala, iar acasa familia se asteapta ca acesta sa-I sustina in indeplinirea visurilor. Pentru persoane dinamice ce urmaresc imbunatatirea calitatii vietii, siguranta financiara si protectie maxima, Signal Gold reprezinta unicul produs de acest gen de pe piata asigurarilor din Romania, care le ofera tot ceea ce le este necesar", a declarat presedintele companiei, domnul Leslie Breer.
Cu Signal Gold, fiecare dintre beneficiarii Signal Iduna se afla mai aproape de indeplinirea aspiratiilor personale si profesionale. In plus fata de protectia de baza oferita, asiguratii pot opta pentru un modul suplimentar asigurarii de baza, care cuprinde cel putin una dintre urmatoarele componente: despagubire in urma unei invaliditati permanente rezultata in urma unui accident, scutire de la plata primelor de asigurare pe toata perioada invaliditatii, despagubire suplimentara pentru deces ca urmare a unui accident, indemnizatie zilnica pentru mai mult de 3 zile de spitalizare sau in urma unei interventii chirurgicale.
In afara de asistenta oferita de Signal Iduna pe partea de asset management, asiguratii au posibilitatea investirii in oricare dintre fondurile puse la dispozitie de catre Signal Iduna prin instrumentele de realocare a primelor de asigurare sau de transfer a uniturilor existente.