Ziua de 25 februarie le ofera bucurestenilor primul martisor al primaverii mult asteptate. Al patrulea magazin DEICHMANN din Bucuresti se deschide in cel mai mare mall din Romania, Sun Plaza de pe Calea Vacaresti nr 391, sector 4.
Noul magazin DEICHMANN din Sun Plaza te asteapta pe 25 februarie cu noua colectie de primavara-vara 2010, la preturile senzational de avantajoase cu care esti deja obisnuit. Intampina sezonul in care intreaga natura revine la viata cu DEICHMANN din Sun Plaza, unde regasesti cele mai apreciate modele de incaltaminte ale noului an si accesibile pentru bugetul tau.
Prin cele 22 de magazine din intreaga tara, DEICHMANN cel mai mare retailer de incaltaminte vine in intampinarea clientilor sai cu modele de incaltaminte si accesorii pentru toate gusturile si pentru toate varstele. In Pitesti, Arad, Roman, Suceava, Cluj, Sibiu, Oradea, Bacau, Buzau, Bucuresti-Berceni si Militari, Fagaras, Braila, Tecuci, Slobozia, Resita, Focsani, Bucuresti Cotroceni, Piatra Neamt, Bacau din nou,Vaslui si acum Bucuresti- Sun Plaza ai acces la provocarile propuse de DEICHMANN, in materie de incaltaminte si accesorii, transpuse bineinteles in preturile convenabile cu care esti deja obisnuit.
Datorita modelelor variate si preturilor accesibile, intreaga familie se incalta de la DEICHMANN, stilul modern si confortabil fiind principalele atribute ale marcii. Aceste principii stau la baza crearii tuturor accesoriilor, facand din Deichmann o "dinastie" a batranului continent.
Grupul DEICHMANN, cu sediul central in Essen (Germania) a fost infiintat in 1913 si se afla 100% in proprietatea familiei fondatoare. Compania este lider de piata european in domeniul retailulului de incaltaminte, avand peste 28,000 angajati pe plan international. Sub numele DEICHMANN activeaza filiale in Germania, Austria, Anglia, Danemarca, Polonia, Slovacia, Ungaria, Cehia, Slovenia, Suedia, Romania, Croatia, Italia, Lituania si Turcia. In plus, Grupul e reprezentat si in Elvetia (Dosenbach/Ochsner/Ochsner Sport), Olanda (vanHaren), USA (Rack Room Shoes/Off Broadway). Iar din 2009 s-a alaturat si Bulgaria.