Au fost odata ca niciodata trei zile de poveste si voie buna in Buzau: 27, 28 si 29 noiembrie. 27 noiembrie 2009 a fost ziua in care Aurora Shopping Mall a implinit un an alaturi de buzoieni.
Prima aniversare trebuia sarbatorita asa cum se cuvine, de aceea Buzaul a fost pentru trei zile locul in care Aurora Shopping Mall a scris o intreaga poveste pentru publicul sau. Pagini intregi cu muzica, dans, arta, teatru, magie si multe surprize s-au asternut vineri, sambata si duminica in cel mai indragit Mall din Buzau.
In aceste trei zile magice toate elementele specifice unei povesti s-au regasit, iar buzoienii care au ales sa-si petreaca sfarsitul de saptamana alaturi de Aurora Shopping Mall nu au fost dezamagiti.
Face painting, experimente explozive si amuzante le-au fost pregatite tuturor curiosilor cu varste cuprinse intre 4 si 104 ani de catre Experiments Mania.
Fizica si chimia s-au imbinat in Aurora Shopping Mall oferindu-le celor prezenti un show interactiv si original. Portretele-la-minut realizate de tineri artisti, reprezentatia in limba franceza a piesei de teatru "Dl Goe", corul de copii ce a rasunat pe culoarele Aurora Shopping Mall, precum si cadourile oferite de magazinele din centrul comercial nu-i vor lasa pe buzoieni sa uite prea curand bucuria celor trei zile magice.
Seara de vineri s-a incheiat cu un spectacol de muzica oferit de membrele trupei Amadeus, recunoscute pentru eleganta instrumentelor muzicale si armonia miscarilor. Iar cum povestea inseamna intotdeauna si magie, magicianul Johannes si-a incantat si el audienta cu un spectacol de iluzie, ce i-a facut pe multi sa uite de legile fizice, in mod evident sfidate in spatiul de poveste creat de Aurora Shopping Mall. De la aceasta prima aniversare nu au lipsit nici surprizele cu frisca, spre deliciul publicului buzoian fiind pregatit un tort de peste 150 kg.
Aurora Shopping Mall le multumeste buzoienilor pentru implicare si pentru povestea scrisa impreuna in aceste trei zile de poveste in Buzau!