Astazi, real, - Hypermarket Romania a organizat conferinta de presa legata de inaugurarea celui de-al 22-lea magazin din reteaua sa, in cadrul AFI PALACE Cotroceni, investitie ce se ridica la suma de 23,4 milioane de euro.
real, - Cotroceni este amplasat in cadrul Afi Palace Cotroceni, pozitionat la intersectia dintre Bd. Timisoara si Bd. Vasile Milea. Noul magazin se desfasoara pe o suprafata totala construita de 13.380 de metri patrati, dispune de o suprafata utila de vanzare de 7.500 de metri patrati si beneficiaza de o parcare cu 2.500 de locuri, care apartine intregului complex. Sortimentul diversificat se bazeaza pe doua atribute principale: calitate si prospetime. Pentru acest magazin, a fost optimizat layout-ul, punandu-se accentul pe crearea de spatii cat mai aerisite, iar departamentele vinuri si spirtoase, carne, brutarie, legume-fructe au fost remodelate, pentru o mai mare accesibilitate a clientilor la produse si pentru o experienta cat mai placuta la cumparaturi. "De curand, am sarbatorit trei ani de existenta pe piata romaneasca si ma bucur ca acest moment aproape coincide cu inaugurarea celui de-al treilea magazin din Capitala. Bucurestiul inca are un potential ridicat pentru dezvoltarea retailului modern si era momentul sa ne extindem si in zona de vest a Capitalei. Aceasta deschidere reprezinta o mare provocare pentru noi, fiind o premiera - primul hypermarket deschis in cadrul unui mall; tocmai din acest motiv avem foarte mari asteptari de la acest magazin. Ne dorim ca si cel de/al treilea real,- deschis pe piata atat de importanta a retail-ului bucurestean sa repreyinte o experienta cat mai placuta pentru clientii nostril: preturi bune, calitate si prospetime, armosfera prietenoasa, asistenta din partea unui personal pregatit si, nu in ultimul rand, servicii eficiente. Speram ca am demonstrate ca suntem un partener de incredere pentru furnizorii nostril locali si un angajator de elita, care ofera oportunitati de cariera la scara nationala si international pentru intregul sau personal. Consideram ca Bucurestiul are in present o piata de retail dinamica, cu o concurenta puternica, unde dorim sa impunem nu numai prin preturi, ci, in primul rand, prin calitate. Anul 2009 a presupus continuarea investitiilor noastre prin deschiderea de noi magazine, continuarea si dezvoltarea unor noi proiecte pentru optimizarea SCM (Supply Chain Management), lansarea companiei de marci si o comunicare mai eficienta cu clientii nostril, prin continuarea programelor de fidelizare si a campaniilor publicitare", a spus Jean Marc Givert, Manager Corporate Project real, - International.
"A sosit momentul iata, sa deschidem portile celui mai mare centru commercial din Romania, dar si din Europa de Est, fapt care ne umple de mandrie. Afi Palace Cotroceni, care isi asteapta clientii incepand cu data de 29 octombrie, este unic si se diferentiaza prin arhitectura, atractiile si facilitatile oferite, dar si prin faptul ca, in premiera , va functiona 24 de ore sin 24. Suntem convinsi ca real, - Hypermarket, cea mai mare si mai importanta ancora a noastra, care a venit cu aceasta noutate atractiva pentru client: programul non-stop, va fi un punct principal de atractie, pe langa celelalte surprize pe care le-a pregatit Mega Fun Mall-ul Afi Palace Cotroceni", a declarat Israel Visel, Mall Manager Afi Palace Cotroceni Mega Fun.
Suprafata intregului complex este impartita in trei zone care cuprind, pe langa hypermarketul real,-, 250 de magazine, 2.500 de locuri de parcare, 20 de Sali de cinema, primul IMAX din Romania (3 D), o pista de carting, doua cazinouri, un patinoar de aproximativ 1.000 mp, un lac artificial cu barcute electrice pentru copii, o pista de role, o arena de laser tag, bowling si snoocker, trenulet electric mini-Express, un spatiu dedicate expozitiilor permanente si un loc unde se poate fuma narghilea.
La eveniment, a participat si Cristian Poteras, primarul sectorului 6 al Capitalei, vadit incantat de o noua investitie care s-a facut in sectorul de care raspunde.