Fabrica exista din 1972 din preparate si conserve. Avem o traditie in produse din Bucovina. Avem preparate taranesti din sortimente foarte multe: carnati, carnati picanti, carnati cu porc, cu piept taranesc, sunca coapta, caltabos, piept taranesc, tot felul de salamuri, taranesc, uscat, bucovinean, de pasare, de porc, antricot de vita, muschiul Montana. Preturile sunt foarte bune. Artista Sofia Vicoveanca ne recomanda produsele, ne-a spus Geanny Lungu, director de vanzari la Tara de Sus din Bucovina - Gusturi Regasite.
Sunt Sofia Vicoveanca si va recomand cu caldura preparatele Tara de Sus! Produsele sunt fara adaosur i proteice, monoglutamat, coloranti!, scriee pe unul dintre pliantele acestora.
Micii sunt domnesti din carne de porc si vita, taranesti din carne de porc si vita si boieresti, din carne de porc, vita si oaie, carnaciorii sunt la gratar din carne de porc si vita. De asemenea, au si carne tocata de porc si pasare si carne de tocata si de porc si pasare, dar si carne tocata de porc si de vita.
La capitolul conserve, puteti gasi la Piata Taraneasca din curtea MTR pate cu ficat de porc, pate cu ficat de pasare, carne de porc, de vita, tusonca de vita, de porc, fasole boabe cu costita, cu carnaciori, gulas cu carne de porc, gulas cu carne de vita, mazare cu carne de porc, de vita, iahnie de fasole de post , ardei umpluti, fasole batuta de post, pasta vegetala, pasta vegetala cu ardei, pasta vegetala cu legume, pasta vegetala cu ciuperci. De asemenea,mai gasiti si rasol dezosat afumat, ciolan marinat in bere, ciolan marinat in vin, toba taraneasca de pasare si pastrama taraneasca de curcan.