www.libertatea.ro informeaza: Politistii bucuresteni fac cercetari in cazul unui geam al unei masini si al unui imobil din apropiere, sparte de impuscaturi cu bile metalice in zona Sectorului 1 al Capitalei. La fata locului a ajuns si Brigada Antiterorista, potrivit Digi24 si G4media.
Prin apel 112, Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti â€" Sectia 4 Politie a fost sesizata de catre o persoana cu privire la faptul ca a gasit un geam spart la auto si un geam spart la imobil. In zona, persoana reclama prezenta mai multor bile metalice, informeaza Biroul de presa al DGPMB. Potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres, mai multi martori ar fi auzit impuscaturi in zona.
Femeia care a sesizat politia nu se afla in masina. Ulterior, ea a gasit la fata locului mai multe bile metalice.
Ma intorceam cu copilul din parc. Spre norocul meu nu am lasat copilul in masina in spate, ca acolo s-a tras, cred ca din blocul de vizavi. Mi-a spart geamul la masina, a spart si geamul vecinului. Politia a gasit pana acum 6 bile. Au venit de la masuratori si au luat masuraturi. Eu m-am gandit doar ca in situația in care era copilul in masina, il omora pe loc, a povestit o martora care si-a gasit masina avariata, la Romania Tv, conform DCNews, citata de G4media.