Care sunt efectele colaterale ale statului acasa?
Avem aproape un an de cand suntem afectati de pandemie si am stat mai mult acasaa pentru a ne proteja pe noi cat si pe cei din jurul nostru de efectele imediate si rapide ale virusului.
Asta a adus multe beneficii relatiilor familiale pentru ca am petrecut mai mult timp cu ceilalti membrii si mai ales cu copiii sau nu? Tehnic am petrecut mai mult timp in sanul familiei, insa inealitate fiecare dintre noi a fost prins in alte activitati profesionale care ne-au permis de cele mai multe ori sa fim in acelasi loc si mai putin impreuna.
Parintii au fost captivi in nenumaratele sedințe si conferințe online, copiii au fost ocupati cu scoala online, in orice caz statisticile arata niste cifre ingrijoratoare cu privire la consumul intregii familii de ecrane si dispozitive digitale.
In mod cert chiar si dupa ce se termina aceasta pandemie si viata va redeveni asa cum o stiam, consumul de digital va ramane crescut.
Intrebarea care se pune nu este daca si cum vom reduce expunerea la digital, ci cum facem astfel incat sa ne putem adapta stilul de viata la tehnologie si mai ales cum ne protejam sanatatea pe termen lung, a noastra si a copiilor nostri.
Ana Maria Ivan, Ela Craciun si Tily Niculae vor expune atat experienta personala, dar mai ale cea a experților in domeniu intr-un matinal, cum altfel decat digital, sambata, 30 ianuarie, ora 10:00.
Inscrierea pentru N Vision este gratuita si poate fi realizata la acest link: https://bit.ly/NVisionEvent.
Alaturi de ele, Iulia Ionescu isi va exprima punctul de vede in ceea ce priveste consumul de digital, iar Chef Foa ne va incanta cu retete care pot fi gatite cu usurinta pentru toata familia, dintr-un foc. Ceva complex merita si o opinie medicala, desigur pastram surpriza pentru cei care participa!