www.antena.ro informeaza: Numerologul Mihai Voropchievici a explicat, la emisiunea Adevaruri Ascunse de la Antena 3, cele cinci semne din palma care arata ca vei fi bogat.
Eu v-am mai dat niste puncte de reper si cu alte ocazii. Primul semn de imbogatire este lungimea degetului aratator. Dorinta de a avea bani. Cu cat e mai lung decat inelarul, cu atat ai mai multe calitati de a face bani, de a obtine bani si de a te axa pe zona materiala.
Daca sunt egale inseamna ca le vrei pe amandoua. In mana stanga, daca tu esti dreptaci, se manifesta toate dorintele noastre, toate sentimentele, schimbarile care vin si sunt periodice.
Poti sa fii un om care esti detasat de zona banilor, dar tie iti apare un semn si primul semn e o steluta. Nu trebuie sa va ganditi ca e ca steluta din varful bradului. Este un gen de cruce si mai intra printre. Ca un fulg de nea.
Asta o gasim sub degetul lui Mercur, acesta fiind degetul cel mic. Pe muntele lui Mercur. Aceste mici inflamatii care sunt la baza degetului se numesc munti. Si in momentul cand tie iti apare posibilitatea unei stelute si ai acea steluta.

Mihai Voropchievici, despre cum recunosti semnele din palma


Adevarul ca trebuie sa faci un pic de exercitii cu privirea, sa cunosti acele semne si abia dupa aceea sa le cauti. Varianta mai moderna si mai simplista: daca ai sticla de la un tablou si poti sa pui sub o hartie, dai cu grasime si in momentul in care ai imprimat cu lumina ajutatoare se vad semnele. Si e mai usor, se vad semnele.
In momentul in care apare aceasta steluta ai o simbolistica ai unui succes care vine. Daca te-ai nascut cu ea, simti in viata ta acest succes. Dar reusita cea mai mare sau banii cei mai multi vin la cei care fac comert. Pentru ca Mercur este patronul negustorilor, a celor care fac comert.
Asta spune ca ai toate sansele unei vieti bogate. Daca le aveti sub ambele degete, Dumnezeu v-a pus norocul in traista.
Daca era pe primul deget, sub aratator, este o ordine 1-2-3-4-5, daca o gasiti sub degetul mare si undeva pe aliniamentul sa faca 90 de grade cu degetul aratator, al lui Jupiter, inseamna ca norocul vine foarte devreme.
Cu cat se amplaseaza mai tarziu pe degete, mai mult la batranete sau in partea a doua a vietii. Atunci incep sa devii un pic bogat si vii cu exces de bogatie la batranete. Are un scop fiecare pentru ca e raportat la fizionomie si iti dai seama de omul acela daca e darnic sau e zgarcit.
Oamenii care au mainile barcute sunt darnici.
Sub degetul Jupiterian poate aparea sub varianta unui patrat. Tineti minte, patratul are laturile. Ce e acolo, pe mana dreapta, acolo e un inceput de grila, nu e un patrat perfect, ceea ce inseamna necazuri. Adica castigi banii si dispar repede.
Patratul este un patrat care nu depaseste marginile, deci nu grila. Daca nu e perfectul patrat si apare sub aceasta varianta va ganditi cam cat de risipitori sunteti. Poate exista o suita de patrate, adica doua lunii paralele si apoi mai multe patratele.
Linia din mijloc este linia capului, iar cea care incercuieste cumva degetul mare este linia vietii. Daca ea se muta pe linia vietii, cu cat este mai jos, mai spre incheietura palmei, cu atat este portionarea norocului din perioada timpurie.
Mai exista o linie care poate sa apara sub inelar. Sau la intersectia intre degetul mic si degetul inelar. Aceasta nu trebuie sa fie neaparat perfect verticala, dar poate sa aiba alte ramificatii. Cand iti da ramificatiile, iar acestea pleaca ca laba gastii, atunci tu esti omul care, intr-un viitor apropiat, vei castiga bani.