La standul Fagurele Cu Miere.ro din cadrul targului de la MTR puteti gasi produse apicole exceptionale.
Amestecurile apicole de la Fagurele Cu Miere sunt cele mai cautate, pentru ca sunt bune pentru imunitate si sunt indicate si copiilor, nu numai adultilor. La standul nostru, mai gasiti si: polen crud, polen uscat - la 20 RON cutia, tinctura de propolis cu 50% concentratie, dar si miere de balta (de asemenea, si ea e cautata). Inseamna flora spontana de Lunca Dunarii, ne-a spus Dan Capitanu.
Lumea trebuie sa se imunizeze in aceasta perioada, folosind aceste produse apicole pentru cresterea imunitatii. Contin polen, propolis, laptisor de matca, apilarnil, pastura, catina, miere, tinctura de propolis. La catergoria gourmet, intra diverse amestecuri de miere cu ghimbir, cu nuca,cu scortisoara, cu carob si migdale, cu cacao si nuca.
Magazinul Fagurele Cu Miere.ro ofera: diverse sorturi de miere naturala de salcam, de tei, de rapita, de coriandru, de floarea soarelui, poliflora, de mana, de mai, de balta si de amorpha; polen crud si uscat; pastura; propolis brut, tincturi de propolis de concentratii 30% si 50%, extract de propolis 70%; laptisor de matca si apilarnil; diverse energizante apicole ; fagure cu miere si capacele de fagure; sirop de catina; otet de mere cu miere; ceara si lumanari cu fitil propolizat executate manual; amestecuri cu miere si catina, ghimbir, nuca sau scortisoara; cadouri surpriza si oferte speciale.
Pe blogul lor puteti citi proprietatile, beneficiile si recomandarile produselor apicole ale Mariei si lui Dan Capitanu.
Detalii pe e-mail: [email protected]
Facebook: fb.com/fagurelecumiere.ro
Livrarea se face personal gratuit in Bucuresti, iar in tara prin curier (cu plata expeditiei de catre clienti, in termen de 1-5 zile lucratoare de la receptionarea comenzii).
Pentru comenzi sunati la nr. de telefon: 0745292452.