Dan Capitanu de la Fagurele cu miere este prezent zilele astea la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. Am adus extrase apicole, productie din 2020: miere de salcam, miere de rapita, miere de mai, polen crud, dar si sortimente de miere de anul trecut. Oferim miere cruda si produse apicole direct de la producator, ne-a spus Dan Capitanu de la Fagurele cu miere.
Mai multe detalii despre produsele apicole gasiti pe site-ul fagurelecumiere.ro (Fagurele cu Miere) si pentru comenzi puteti suna la nr. de telefon 0745292452, de luni pana vineri, intre orele 9.00 -17.00.
Magazinul este online , de miere cruda, nefiltrata, neprelucrata tarmic, direct din stup si alte produse apicole cu adevarat naturale.
Printre produsele pe care le gasiti la vanare la Fagurele cu Miere se numara:
polen crud si pastura, propolis brut, tincturi de propolis de concentratie 30 la suta sau 50 la suta, extract de propolis de 70 la suta, apilarnil, fagure cu miere si capaceala, sirop nepasteurizat de catina cu miere, ceara si lumanari handmade cu fitil propolizat; amestecuri apicole si gourmet - diverse amestecuri apicole, miere cu ghimbir, cu nuca, cu scortisoara, cu carob si migdale, cu cacao si nuca.
Livrare grtuita pentru Bucuresti si pentru comenzi de peste 200 de RON.