Conform teoriei medicale moderne, imbolnavirea noastra este cauzata de virusuri, de poluare si de stres. Cu totii ne intrebam de ce imbolnavirea se intampla doar in anumite momente si in altele nu? Intrebarea relevanta este insa urmatoarea: de ce unii oameni se imbolnavesc iar altii nu, cu toate ca traiesc in acelasi mediu?
In mod evident, raspunsul este legat de sistemul nostru imunitar. Cred ca toti am simtit pe pielea noastra ca atunci cand suntem epuizati fizic sau psihic ne imbolnavim mai usor. De fapt, majoritatea oamenilor racesc sau se imbolnavesc de gripa atunci cand sunt storsi de energie, cand corpul este slabit.
Astazi ne confruntam cu situatii nemaiintalnite pana acum: pandemie, stare de urgenta, ordonante militare, distantare sociala, inchiderea scolilor, izolarea, lipsa activitatii, iar stresul, teama ca ne putem imbolnavi si incertitudinea ca nu stim cand ne vom putea relua VIATA ating zilnic cote din ce in ce mai inalte! In acest context, pe langa multe altele, este mai important ca oricand sa avem un somn de calitate! Corpul are nevoie de odihna, iar cea mai buna odihna este data de un somn profund. Nimic nu poate inlocui somnul!

Iata 6 sfaturi pentru un somn odihnitor in timpul pandemiei:

1. Sa faci o baie calda inainte de culcare.
2. Sa ai grija ca dormitorul sa fie bine aerisit.
3. Sa nu te culci cu stomacul plin.
4. Sa consumi cat mai putine produse cu cofeina.
5. Sa ai un program de culcare si de sculare cat mai riguros, de preferat intre orele 22:00 - 06:00.
6. Sa faci terapie cu pietre de jad si raze infrarosii in fiecare zi, in mod special seara inainte de culcare. Efectele terapeutice sunt pe deplin dovedite. Printre AVANTAJE se numara faptul ca incalzeste corpul, relaxeaza trupul si mintea si te ajuta sa dormi mai bine. Totodata stimuleaza circulatia sangelui in tot corpul, intareste imunitatea, hraneste rinichii si reface energia vitala.

Potrivit Medicinei Traditionale Chineze terapia cu aceste minunate pietre naturale de jad intareste sistemul imunitar si creaza o stare de bine pentru tot organismul.
Pune in practica aceste sfaturi si vei observa ca vei reincepe sa te bucuri de viata.
Un corp care are parte de un somn de calitate functioneaza mai eficient si traieste mai mult!