Numarul cazurilor de coronavirus din Romania a urcat la 38, dupa ce miercuri au fost confirmate noua noi cazuri de coronavirus. In acest timp, autoritatile au anuntat mai multe masuri restrictive in incercarea de a limita raspandirea virusului.
Al 38-lea caz de coronavirus a fost confirmat la o femeie de 54 de ani din Bucuresti, contact direct al fostului politist de 60 de ani internat la Spitalul Gerota.
A fost confirmat si al 37-lea caz de imbolnavire cu coronavirus. Este vorba de un barbat de 47 de ani care a calatorit in Stuttgard, Germania, in perioada 26 februarie â€" 3 martie. Este acum internat la Spitalul Victor Babes si prezinta simptome de infectie cu COVID-19
Un alt caz de coronavirus a fost anunțat de autoritațile romane, ridicand numarul total la 36. Un barbat din Bucuresti, in varsta de 56 de ani, care a calatorit in Israel este cel mai recent pacient confirmat cu COVID-19. Acesta a calatorit in Israel in perioada 22-29 februarie, iar ieri noapte a prezentat simptomele.
Starea de sanatate s-a agravat. Este internat in ATI la spitalul V. Babes, mai anunta de Grupul de Comunicare Strategica.
Inca trei cazuri confirmate cu noul coronavirus, numarul cazurilor ajungand la nivel national la 35. Este vorba despre: â€" un barbat, 55 ani, Bucuresti, aflat in contact cu pacientul din Gerota, asimptomatic â€" un barbat, 31 ani, Bucuresti, aflat in autoizolare â€" o femeie, 53 ani, Covasna, sosita de 08.03 2020 din Italia, aflata in autoizolare, se arata in informarea remisa de Grupul de Comunicare Strategica.