BERBEC - Are o luna de actiune. Sunt rugati sa lase la o parte toate starile, toate fricile, toate grijile legate de trecut. Sa se pregateasca pentru o perioada mult mai buna.

TAUR - O luna pacatoasa. Sunt pe o pojghita de gheata foarte subtire, trebuie sa fie precauti, prevazatori in tot ce intreprind.

GEMENI - Au o luna de plimbareala, de aventuri, de voiaje. Pot pleca in turneu sau unde vor ei. Faceti-va bagajele.

RAC - Vor avea o luna in care vor afla tot felul de adevaruri importante care le pot schimba sau le pot marca viata.

LEU - Au o luna de tumult, de explozie. Trebuie sa fiti calmi si toate se rezolva, nu dati curs provocarilor.

FECIOARA - I se propune sa aiba un salt rapid calitativ in existenta. Fecioarelor, treceti la treaba. Mai spuneti si Da. Daca trece August, vin ploile lui Septembrie.

BALANTA - Au o luna cu multe mesaje, cu multa comunicare. Din toate zonele, si telefoane, si mailuri. E agitatie, dar mesajele sunt foarte importante.

SCORPION - Sunt pregatiti sa inceapa o viata noua. Aveti tot ce va trebuie in toate planurile. Nu cascati gura.

SAGATATOR - Au o luna de aventuri amoroase, dragoste inalta, dragoste noua fierbinte, sau poate doua.

CAPRICORN - Nu e sfatuit sa faca demersuri. Trebuie sa aiba rabdare. Toate lucrurile bune sunt facute pentru cei care stiu sa astepte.

VARSATOR - Sunt pusi in situatia sa-si consolideze pozitia in toate planurile: in casa, in familie, in societate si la serviciu.

PESTI - Pot gasi rezolvari la toate problemele care ii framanta, discutand cu cei apropiati. Pot sa-si puna biletele cu dorintele care vor sa se implineasca si sa traga trei dintre ele.