BERBEC

O saptamana in care trebuie sa te relaxezi, nu iti mai face griji pentru rude sau prieteni apropiati, au o stare de sanatate foarte buna. Esti cam agitat, realaxeaza-te.

TAUR

Vin schimbari frumoase. Un salt rapid si calitativ in existenta ta. Se pare ca e o perioada foarte buna.

GEMENI

O saptamana de protectie divina impotriva tuturor blestemelor sau a oamenilor care se descarca negativ pe tine. Asta nu inseamna ca poti face prostii.

RAC

Continua saptamana benefica, de cadouri. Te-ai invatat cu cadouri.

LEU

Ai multe nebuloase si mistere neelucidate care s-au strans pe parcursul vremii. Cu ajutorul divinitatii vei rezolva secretele pe care nu ai reusit sa le spui. Ti se ofera posibilitatea sa gasesti rezolvari la ce te framanta.

FECIOARA

Nu prea te-ai conformat. Ai iesit din stare de confort, dar te-ai intors. Trebuie sa ramai in asteptare. Va fi o schimbare foarte importanta acasa curand. Schimbarea e benefica.

BALANTA

Schimba foaia! Schimba modalitatea. Incearca sa rezolvi altfel problemele.

SCORPION

Esti secretos. Esti in asteptarea unui adevar care iti poate schimba viata si te va marca. Poate fi marcaj negativ sau benefic.

SAGETATOR

Trebuie sa iti mobilizezi fortele pentru a-ti consolida pozitia in casa, familie, serviciu si societate. Incearca sa socializezi si sa iti faci simtita prezenta.

VARSATOR

Esti pe picior de a evada. O saptamana de vacanta sau de calatorii. Fii pregatit.

CAPRICORN

Iti faci bagajele. E o saptamana in care pot interveni mutari.

PESTI

Esti castigator pe toate planurile! E o saptamana foarte benefica. Zodia castigatoare a saptamanii.