AmosNews: In cadrul Galei Capital - Top 100 Femei de succes 2019, Anca Vlad, desemnata Cea mai puternica femeie din afaceri din Romania
Cele mai influente si de succes femei din diverse domenii de activitate au fost premiate in cadrul Galei Capital - Top 100 Femei de succes 2019, o manifestare care recunoaste ambitia si meritele celor mai puternice doamne din tara noastra. Cu aceasta ocazie, Anca Vlad, presedinta Fildas-Catena, a fost desemnata Cea mai puternica femeie de afaceri din Romania. Premiul a fost inmanat de directorul executiv al grupului Capital-Evenimentul Zilei, Virgil Munteanu, directorului general Catena, Alina Marinescu, prezenta la gala alaturi de Otilia Ostrotki, director general Tonica Group, Daniel Marin, director financiar Fildas-Catena si Sorin Chirculescu, director marketing Catena. Dupa inmanarea premiului, Alina Marinescu a citit un mesaj din partea presedintei Fildas-Catena, Anca Vlad:
- Felicit toate doamnele castigatoare din aceasta seara, cred in businessul si in antreprenoriatul feminin romanesc, repere si componente de baza in dezvoltarea Romaniei. Ma bucura enorm aceasta recunoastere a meritelor noastre, suntem mandri si onorati pentru acest premiu, transmit din tot sufletul multumirile echipei pentru performantele obtinute in cei 20 de ani in care farmaciile Catena au devenit brandul numarul 1, 100% romanesc, care este mereu alaturi de romani, in actiunile de promovare a stilului de viata sanatos si in campaniile de caritate si sociale. Va multumesc si va doresc mult succes in continuare!.
Organizatorii au argumentat acordarea distinctiei Cea mai puternica femeie din Romania presedintei Fildas-Catena, Anca Vlad:
- Nu mai exista niciun dubiu ca mediul de business feminin din Romania cunoaste o dezvoltare din ce in ce mai accelerata, in conditiile in care tot mai multe companii coopteaza in conducere reprezentante ale sexului frumos si din ce in ce mai multe firme sunt conduse de catre femei-antreprenor. Anca Vlad, creatoarea si proprietara Fildas-Catena este singura femeie care a intrat in primele 10 locuri ale milionarilor romani in Topul realizat de revista Capital in 2018, Catena fiind si cea mai mare retea de farmacii din Romania.
Anca Vlad este fondatoarea unuia dintre cele mai puternice grupuri din domeniul farmaceutic, Fildas-Catena, avand in prezent peste 6.400 de angajati. Catena este reteaua de farmacii numarul 1 in retailul farmaceutic din tara noastra, iar Fildas Trading, al doilea cel mai mare distribuitor de profil din Romania. Recent, Anca Vlad, presedinta Fildas-Catena, a fost distinsa cu trofeul Cea mai influenta personalitate din businessmla Gala Forbes Woman, ajunsa la cea de-a VIII-a editie, clasandu-se pe primul loc in 2019 in Topul Forbes 50 Cele Mai Influente Femei din Romania, pentru al doilea an la rand.