Gloria Excelsis participa in acest week-end cu produse de beauty la targul de Florii si Paste intitulat For the Love of Fashion, la The Vintage Pub Bucuresti, situat pe Strada Smardan nr. 43 din Centrul Vechi al Capitalei.
Targul este deschis astazi pana la orele 19.30, iar intrarea este libera.
Cosmeticele naturale sunt cel mai bun rasfat pentru pielea noastra, asa ca puteti participa la targ sa le incercati.
De la Diana Gloria Pop aflam ca la standul ei puteti gasi si achizitiona unturi naturale pentru corp, masca tratament pentru par, trufe de baie si sapun - la 15 RON, doua la 28 RON, exfoliamt aromatic protectiv - la 21 RON, unt anti age - la 42 RON, masca pentru par cu 1% conservanti, ulei de argan si ulei de cocos, ser anti age pentru noapte, sapunuri, trufe exfoliante - 38 RON.
Gloria Excelsis este producator hand-made de produse cosmetice pentru toti consumatorii care aleg cu grija produsele de ingrijire corporala.
Produsele de la Gloria Excelsis sunt concepute cu pasiune pentru a obtine cea mai inalt-calitativa versiune a lor. Sunt alese cu atentie toate ingredientele pe care le folosesc.
De asemenea, acestia sunt furnizorii vostri de produse cosmetice sanatoase, fara aditivi cancerigeni sau ingrediente de productie in masa. Si poate nu te-ai opri doar la tine si ai imparti si cu cei dragi aceste produse care iubesc pielea, de aceea, te sustinem chiar cu cadouri personalizate pentru cei dragi.