www.unica.ro informeaza: Tracy Polland si Michael J. Fox formeaza unul dintre cuplurile model de la Hollywood, fiind casatoriti din 1988. Sotia l-a sustinut pe actor in lupta cu boala Parkinson, care i-a fost diagnosticata in 1991, pe cand avea numai 29 de ani. Tracy Polland si Michael J. Fox s-au cunoscut pe platoul de filmare Cei doi s-au cunoscut pe platoul de filmare al serialului de comedie Family Ties, insa la inceput au fost doar colegi. Nici macar prieteni.
Dupa filmari, Tracy fugea acasa la iubitul ei, Kevin Bacon, un actor la fel de cunoscut. Erau impreuna de cinci ani, avea un apartament impreuna si toata lumea se astepta la o nunta.
In acea perioada, Michael J. Fox era deja un mare star la Hollywood, dupa aparitia in seria de succes Inapoi in viitor si avea o relatie cu Nancy McKeon, actrita de soap-opera. La scurt timp, Kevin Bacon si-a cunoscut actuala sotie, pe Kyra Sedgwick, asa ca Tracy Polland a ramas singura. Michael J. Fox se despartise si el de iubita, asa ca vestea l-a bucurat, dupa cum a recunoscut mai tarziu.
In 1987, dupa sapte luni de relatie, Michael i-a cerut mana lui Tracy. Pe 16 iulie 1988 s-au casatorit, vanati de ziarele de scandal care au trimis chiar si elicoptere ca sa surprinda imagini cu ei.