Berbec

Va fi o saptamana in care trebuie sa schimbi macazul. Nu mai merge pe aceeasi axa. Daca ai gresit, schimba metoda, adopta alta strategie. Ai fost prea drastic(a). Fii mai maleabil.

Taur

Vei intra in gratia divina a celor din jur. E un an fantastic de bun pentru tine. Vei primi un cadou minunat. Poate fi si o cutie de bomboane, important e gestul. Esti in sfera de atentie a celorlalti. Poate fi si o prima.

Gemeni

Esti in cautari nebune! Ai simbolul dragostei. Va fi o saptamana fierbinte. Nu te extenua prea mult, pas cu pas. Ai sanse sa gasesti o dragoste noua care iti poate ordona viata. Poti pune caramida unei casnicii.

Rac

Esti castigator pe toate planurile! Sanatate, bani, dragoste, cariera, profit, relatii. Esti practic un castigator. Saptamana excelenta.

Leu

Vor veni schimbari majore! Nu va fi una singura! Vor fi schimbari benefice.

Fecioara

Esti nemultumit(a). Esti intr-un secret. Toate aceste secrete nu vor iesi la iveala decat cu ajutorul fortei divine.

Balanta

Va fi o saptamana in care daca ai avut conflicte, vei fi atentionat. Trebuie sa iti consolidezi pozitia pentru a putea triumfa.

Scorpion

Esti in saptamana revigorarii totale si a renasterii. Si mental si emotional si financiar. Ai baut izvorul de apa vie.

Sagetator

Esti pe calea de a afla un adevar foarte important care poate veni cu marcaje benefice in viata daca ai facut lucruri bune. E un an de schimbari, in functie de niste necesitati si dorinte. Fii pregatit sa primesti acest adevar.

Capricorn

Esti cu gandul la plimbari. Vei avea o saptamana de drumuri, alergatura. Poti sa iti iei si o scurta vacanta. Astrele anunta calatorii.

Varsator

Esti pus(a) pe cearta! Incearca sa te temperezi. Toate lucrurile se vor rezolva daca vei ramane calm(a).

Pesti

Relaxeaza-te total, departaseaza-te. Ai persoane dragi care pot fi bolnave. Viziteaza-ti apropiatii si iesi din zona de confort.