www.libertatea.ro informeaza: O romanca de 23 de ani a sfarsit tragic la Paris in timp ce iubitul ii facea o poza cu turnul Eiffel.
Tanara a cazut de la peste 12 metri inaltime sub privirea ingrozita a celui care o fotografia. Se aflau in zona Trocadero, acolo unde mii de turisti se straduiesc zilnic sa surprinda cel mai bun cadru cu turnul parizian. Cei doi erau intr-o escapada romantica si planuiau sa se casatoreasca.
Iulia sii Andrei traiau o frumoasa poveste de dragoste de 7 ani. S-au cunoscut in liceu, iar Andrei planuia sa o ceara in casatorie. Fata terminase la Cluj facultatea de business si din primul ei salariu i-a facut cadou iubitului o excursie la Paris. Au urcat amandoi la lasarea serii pe acoperisul cladirii din gradinile Trocadero, acolo unde mii de turisti se inghesuie zilnic sa faca fotografii cu Turnul Eiffel. Insa Iulia a facut un pas in spate si a cazut de la peste 12 metri inaltime.
O romanca a murit la Paris chiar inainte sa fie ceruta in casatorie. Cum s-a petrecut tragedia, povesteste Andrei Razvan, iubitul fetei: Noi am mers acolo sus, unde toata lumea mergea, statea multa lume la coada, erau vreo cinci mii de oameni. Erau niste stalpuleti care nu erau asigurati, lumea se urca pe ei si facea poze cu turnul. Eu i-am facut cateva poze, ea s-a uitat la ele, a zis sa ii mai fac cateva, s-a dus inapoi si cred ca s-a dat mai departe sa nu mai fie cineva in poza si am auzit hiiii. A cazut, era jos, cand am ajuns la ea respira, am chemat ajutoare, ceva martor a chemat ajutoare.
Iulia s-a stins la spital dupa cateva ore.
Andrei Razvan, iubitul fetei: Aveam in plan sa o cer in casatorie, urma sa mai mergem in Dominicana, acolo planuiam sa o cer. Visa sa fie mamica de tanara si sa aiba o nunta de o mie persoane. Au deconectat-o de la aparate inainte ca parintii care au ajuns imediat a doua zi dimineata sa-si dea acordul. Ne-au cerut sase mii de euro spitalizare pentru 24 de ore, dar ea a stat foarte putin in spital si abia dupa ce familia a contactat un avocat au redus din suma.
Iulia a fost inmormantata in Gilau, iar apropiatii i-au adus mii de flori pentru a-si lua ramas bun.