www.libertatea.ro informeaza: Doi frati din India au fost arestati, fiind acuzati ca si-au violat sora de 12 ani pe are apoi au decapitat-o cu o secera. Copila ar fi fost abuzata sexual de unchiul ei, precum si de fratele ei mai mare care acum este cautat de Politia din statul indian Madhya Pradesh. Crima infioratoare a starnit controverse in intreaga tara, iar avocatii au refuzat sa-i reprezinte pe suspecti in instanta.
Unchiul fetitei, un barbat de 40 de ani, a fost si el plasat in arest, dupa ce trupul fetei a fost gasit intr-o localitate din centrul statului Madhya Pradesh din India. Cei trei barbați acuzati de viol au incercat sa dea vina pe un rival al familei. Polițistii din districtul Sagar au descoperit neconcordante in declarațiile suspecților si au constatat ca fratele cel mare al fetei disparuse, informeaza Daily Mail.
Acesta a fost un indiciu important, a spus Amit Sanghi, un reprezentant al Politiei, pentru AFP.
Toti barbatii (cei trei frati si unchiul) au fost implicați in violarea fetei si, in momentul in care ea i-a amenintat ca va depune o plangere la Poliție, acestia au sugrumat-o pana cand si-a dat ultima suflare, au decapitat-o si i-au abandonat trupul, a precizat el.