www.libertateapentrufemei.ro informeaza: Jennifer Lopez (49 de ani) s-a logodit cu Alex Rodriguez, fostul star ale baseball-ului american. Cei doi formeaza un cuplu de doi ani, iar sambata si-au confirmat logodna pe Instagram.
Atat Jennifer, cat si Alex au postat pe contul lor de Instragram o fotografie a mainilor lor, pe fundalul unui apus de Soare, in care iese in evidenta inelul cu un diamant urias pus pe inelarul de la mana stanga al lui J-Lo.
In timp ce cantareata a postat fotografia fara niciun comentariu, insotita doar de emoticoane in forma de inima, iubitul ei a mers putin mai departe postand alaturi de fotografie comentariul explicativ: A spus da!.
Alex si Jennifer formeaza unul dintre cele mai celebre cupluri din ultimii doi ani. Desi a declarat in nenumarate randuri ca nu se va mai marita niciodata, Alex a reusit sa o convinga sa spuna Da pentru a patra oara. In ciuda faptului ca fostul fotbalist este mai mic cu sase ani decat artista, cei doi se inteleg de minune.
Jennifer Lopez a mai fost casatorita de trei ori, cu Ojani Noa, cu dansatorul Cris Judd si cu cantaretul Marc Anthony, alaturi de care are gemeni in varsta de 11 ani. De asemenea, J-Lo a mai avut o relatie amoroasa foarte mediatizata cu actorul Ben Affleck.
De origine dominicana, Alex Rodriguez, 43 de ani, s-a retras din cariera sportiva in 2016, dupa o lunga perioada de timp in care a fost vedeta echipei New York Yankees in campionatul american de baseball. Performantele sale sportive au fost umbrite dupa ce a recunoscut ca a folosit produse dopante. A fost suspendat pentru intregul sezon 2014 Alex Rodriguez a mai fost casatorit cu Cynthia Scurtis, cu care are doua fete.