Berbec: Viteza cu care vrei sa faci totul astazi va duce la rezultate bune, dar numai in situatiile care permit asta. Celelalte trebuie rezolvate altfel, cu alte metode, cu care nu esti obisnuit.

Taur: S-ar putea sa te influenteze foarte mult graba celor din jur si sa vrei si tu sa faci acelasi lucru. Din pacate, nu vei face decat sa te fortezi, fara rost.

Gemeni: Chiar daca ti se pare ca e cam multa dezordine in jur, ai resursele necesare pentru a-ti compune un alt ritm, doar al tau, care sa iti permita sa te concentrezi pe ceea ce conteaz.

Rac: Este posibil sa nu iti fie pe plac ritmul de lucru al celor din jur si asta sa te afecteze destul de mult. Dar nu esti obligat sa tii cont de el, poți alege altceva.

Leu: Este irezistibila dorinta de a lua parte la tot ce se petrece sub ochii tai. Ar fi bine, totusi, sa pastrezi o anumita rezerva, ca sa poti oferi un ajutor potrivit situatiei.

Fecioara: Gandul bun te indeamna sa accepti cooperarea, si nu numai cu cei din familie, ci cu oricine ti-a aratat bunavointa. Vei fi tentat sa acorzi prea multa importanta unor temeri.

Balanta: Poti ajunge la o intetegere cu unul dintre partenerii importanti, cum ar fi cel de cuplu. Solutia apare intr-un moment de calm, fara a forta situatia.

Scorpion: Ai nevoie de un foarte bun autocontrol, dar daca te stii educat in aceasta privinta si vezi ca nu mai functioneaza, ar fi bine sa cercetezi ce te nelinisteste atat de mult.

Sagetator: Ai parte de inspirație, chiar si in viteza pe care o vei prefera astazi in tot ce faci. Este de ajuns sa iti asculti intuitia si vei intelege ce aveai nevoie sa intelegi.

Capricorn: Atmosfera din familie ar trebui sa incurajeze buna intelegere, dorinta de armonie si de echilibru. Ai nevoie de toate acestea si de aceea merita sa faci eforturi pentru a le construi.