BERBEC: Are o luna plina de belsug. In luna martie, visele Berbecilor se vor implini. E o luna si de procreere, dar si de belsug.

TAUR: Taurii au luna martie la dispoziție sa inceapa o viata noua. O revigorare si renastere in toate cele trei planuri - ale disponibilitatilor fizice, psihice, financiare.

GEMENI: In luna asta abordati toate problemele care va intereseaza schimband tactica.

RAC: Racii au o luna in care trebuie sa-si rezolve toate problemele care ii framanta, iar luna martie vine peste ei cu rezolvarea tuturor problemelor discutand cu ceilalti.

LEU: Leul are o luna in care trebuie sa-si mobilizeze toate fortele ca sa castige in toate planurile. Daca ramaneti calmi totul se rezolva.

FECIOARA: Si Fecioarele vor sustine o mica batalie luna aceasta - si cu propriul suflet, dar si cu cei din jur. Nu fiti ingrijorati, deoarece totul se va rezolva.

BALANTA: In luna martie, Balantele sunt pe o pojghita de gheata subtire, mai ales pe latura de sanatate.

SCORPION: Sunt cei mai fericiti in luna martie. Sfatul pentru ei: lasati la o parte tot ce tine de trecut si pregatiti-va pentru o luna mult mai buna.

SAGETATOR: Este luna in care veti afla adevaruri fantastic de importante, care va pot marca sau schimba viata.

CAPRICORN: Capricornii au o luna in care trebuie sa definitiveze ce vor cu viata lor, sa-si consolideze pozitia. Marcajul este pe partea profesionala, dar nu trebuie neglijata nici familia.

VARSATOR: Este o luna de plimbareala sau de vacanta. Pregatiti-va bagajele.

PESTI: Au o luna in care dau lovitura. Se produce un salt rapid calitativ in existenta voastra.