Paula Vals, manager la S.C. Vals & Co Angelo S.R.L. participa in acest week-end la Targul de Turism organizat la Romexpo.
Din Macin pana pe Razelm si Sinoe, de la Murghiol la pietrele Capidavei si de la Poarta Vantului pana in ghiocurile vechiului Euxin, Dobrogea de Nord e nesfarsita in povesti dulci.
Duium de arome si delicii insiropate, cozonaci infoiati, placinte machidonesti, zaharicale ce amintesc dde Bosfor, bunatati lipovenesti unse cu miere si cate si mai cate!
Un infinit de pivesti si de gusturi, de legende si mirodenii.
In sesul de la Greci, la raspantia dintre Macin si orizont, Moseis by Angelo aduce impreuna cele mai delicioase retete ale vechiului tinut.
Iata ce gasiti la S.C. Vals & Angelo S.R.L.:
- Tanti Elvira - chec cu ciocolata
- Matusile Vesele din Maliuc - bomboane fondante cu alune, miez de nuca si aroma de migdale
- Casiana - fursec gingas cu ciocolata, miez de nuca, portocale si visine confiate
- Timeea - trufe cu ciocolata, scortisoara si fulgi de migdale
- Valentine Levantine - piscoturi glazurate cu fondant
- Chira Chiralina - fursec cu ovaz si seminte
- Alamaia - fursc dobrogean cu fulgi de ovaz, nuca si miez de floarea-soarelui
- Dafina - fursec cu cafea
- Dulceata de visine
- Dulceata de cirese rosii
- Gem de prune
- Tocana de legume din legume atent selectionate
- Zacusca de legume

Angelo este o marca romaneasca care si-a facut aparitia pe piata romaneasca din anul 1992 prin produse de cofetarie, patiserie, gelaterie, panificatie si conserve din legume si fructe oferite prin reteaua proprie de cofetarii (15 la numar).
In cei 25 de ani de activitate, au reusit sa aduca clientii la rangul de parteneri, oferindu-le acestora servicii personalizate si asfel au ajuns sa colaboreze cu foarte multi parteneri de afaceri.