BERBEC

Va schimbati modul de abordare al problemelor! Odata cu alta perceptie, totul se va schimba schimband tactica. Cu toate asta, trebuie sa va calmati si sa incercati sa analizati cu grija toate cele vazute.

TAUR

Din pacate, astrele arata ca saptamana 18-24 februarie 2019 vine pentru tine cu ceva discutii. Nu va mai stresati la fiecare lucru marunt, va va afecta in timp.

GEMENI

Sunt la maxima intensitate belsugul si armonia in viata voastra. Cei care doresc sa faca un copil, ar trebui sa se apuce de treaba. Acum este momentul prielnic!

RAC

Racii trebuie sa dea la o parte grijile trecutului. Doar daca veti face acest lucru veti reusi sa va pregatiti spiritual pe toate planurile. Noi experiente se apropie!

LEU

Aveti multe framantari in saptamana 18-24 februarie! Trebuie neaparat sa vorbiti si sa va descoperiti sufletul. Asta va va fi rezolvarea tuturor problemelor.

FECIOARA

Aveti parte de o saptamana plina de asteptari. Schimbarile aparute intre 18-24 februarie sunt benefice!

BALANTA

Nativul balanta intra sub protectie divina. Multe zodii sunt invidioase pe tine. Runa de protectie va fi alaturi de tine in orice moment.

SCORPION

In viata lui va fi un salt calitativ extraordinar! Scorpionul este pe drumul cel bun. Dai lovitura si te asteapta si multe cadouri pe langa.

CAPRICORN

Muncesti din plin in saptamana 18-24 februarie. Te asteapta si o incarcatura energetica asa cum n-ai mai vazut de multa vreme.

SAGETATOR

Ai parte de o saptamana de gratie plina de bani si cadouri scumpe. De asemenea, cineva iti face propuneri deosebite.

VARSATOR

Faci greseli de neimaginat! Strici totul in jurul tau si parca pasesti pe gheata.

PESTI

Pestii sunt foarte norocosi in saptamana 18-24 februarie. Primesti vesti extrem de bune si cadouri.